Monday, October 21, 2024
HomeStiriMihai Morar, declarație uimitoare: "Am trei copii cu două femei. Asta e...

Mihai Morar, declarație uimitoare: “Am trei copii cu două femei. Asta e povestea mea adevărată”

Mihai Morar a făcut o declarație surprinzătoare, revelând: „Am trei copii cu două femei. Aceasta este povestea mea reală.” El subliniază că „mâinile celei de-a doua mame lucrează cu sufletul”, iar Roua este „cea de-a treia minune din familia Morar”.

Maria și Cezar s-au născut prematur, iar Mihai îi consideră „eroi prematuri”, adăugând că minuni se întâmplă în moduri neașteptate.

„Am trei copii cu două femei. Aceasta este povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete, doar atât. Tot ce pot să spun este că meritul meu este strict genetic. Astăzi, am dus-o pe Roua în locul unde am auzit prima oară bătăile inimii ei. I-am arătat, pe monitorul ecografului, primul ei portret, având 23 de săptămâni de când era în pântecele primei mame. De atunci, am venit aici în fiecare săptămână”, a scris Mihai Morar pe Instagram, alături de o imagine cu cea de-a treia fiică, Roua, soția sa și medicul care a asistat la naștere.

„Roua a fost, mai întâi, în placenta primei mame, dar și în mâinile celei de-a doua mame. Aceasta este Claudia Nicoleta Sai, care a adus-o pe Roua pe lume. Acum 11 ani, a mai avut două nașteri: Mara și Cezara, care au venit pe lume prematur, dar sănătoase. Acestea au respirat singure din prima secundă de viață. Părinții acestor „eroi prematuri” știu că aceasta este o adevărată minune, care se petrece doar atunci când ai alături „mâini” de om.

Mâinile celei de-a doua mame lucrează cu sufletul, și așa face ea medicina. Cu empatie și cu puține cuvinte. Niciodată nu ne va spune prin ce a trecut în ultimele săptămâni de sarcină cu Roua. Dacă nu eram noi, părinții biologici, nu ar fi existat Roua ca embrion. Dar fără ea, „a doua mamă”, Roua nu ar fi venit pe lume. Ea este mama necunoscută a celor trei minuni ale mele. V-am mai spus că minunile țin, în general, de „necunoscute”. Este modul lui Dumnezeu de a rămâne anonim”, a încheiat Mihai pe contul său de Instagram.

RECOMANDATE

POPULARE