Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriMihai Găinușă și Oana Paraschiv au rămas șomeri după Asia Express. Motivul...

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au rămas șomeri după Asia Express. Motivul pentru care Național FM a “rupt-o” cu ei

### Mihai Găinușă și Oana Paraschiv: O Nouă Provocare După Asia Express

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au acceptat cu mult curaj provocarea de a participa la show-ul Asia Express, devenind o echipă de încredere în această aventură. Colaboratorii de lungă durată la radio s-au pregătit pentru această experiență, însă după încheierea competiției, au anunțat că s-au confruntat cu o nouă realitate: rămân fără locuri de muncă.

### Anunțul Despărțirii de Național FM

Recent, cei doi au făcut un anunț pe rețelele de socializare, dezvăluind că au încheiat colaborarea cu Național FM, lăsându-i pe fani surprinși. Deși nu au oferit detalii despre motivele despărțirii, au dat asigurări că planurile lor pentru viitor sunt promițătoare.

„Bună, tuturor! Echipa Radio Oana și Mihai vă anunță că, din păcate, colaborarea cu Național FM s-a încheiat. Mulțumim pentru tot și pentru susținerea voastră! Vom reveni curând cu informații despre noile noastre proiecte. Radio Team și Asia Express continuă!”, a fost mesajul postat de cei doi.

### O Nouă Direcție Profesională

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au realizat emisiunea „Matinal Efervescent” la Național FM din 2018, iar acum sunt în căutarea unor oportunități noi. Ambii au menționat că nu intenționează să se despartă profesional și că sunt determinați să colaboreze în continuare.

### Mihai Găinușă: O Decizie Inedită pentru Asia Express

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Un aspect interesant al participării lui Mihai Găinușă la Asia Express este alegerea de a merge alături de Oana Paraschiv, în loc de soția sa, Ioana. Mihai a explicat că a preferat să o lase pe Ioana acasă pentru a se ocupa de cei doi copii ai lor.

„Am lăsat-o pe soția mea acasă pentru că cineva trebuia să aibă grijă de copii. Am venit în Asia Express cu Oana, colega mea de la radio, pe care o cunosc de peste 14 ani,” a declarat Mihai în cadrul emisiunii de la Antena 1.

RECOMANDATE

POPULARE