Friday, October 18, 2024
HomeStiriMihai Bobonete a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie: „Am trăit...

Mihai Bobonete a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie: „Am trăit viețile separat și ne-am neglijat unul pe celălalt”

Mihai Bobonete, cunoscutul actor din „Las Fierbinți”, a vorbit deschis despre momentele dificile din relația sa, mărturisind că, în primii ani de viață ai copiilor, a neglijat-o pe soția sa, Cătălina, și regretă acest lucru. Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste tensiuni și să-și reechilibreze relația, datorită răbdării și iubirii.

### Mihai Bobonete despre momentele dificile din cuplu

„Am spus-o și înainte, nu suntem împreună de 30 de ani neîntrerupt, dar ne cunoaștem de 30 de ani și am petrecut acest timp împreună. Suntem căsătoriți din 2009 și îmi place să cred că, pe lângă faptul că suntem soți, suntem și prieteni foarte buni, două suflete-pereche care au învățat împreună ce înseamnă bunătatea, devotamentul și acceptarea.

Ca orice cuplu care devine părinți, au existat momente în care ne-am neglijat, mai ales când copiii erau mici. Eu am fost cel care a neglijat-o mai mult pe Cătălina, dar sper că m-a iertat. Așa cred că este în toate relațiile de lungă durată: evoluția fiecărui partener poate afecta dinamica relației la un moment dat. Totuși, e important să găsești echilibrul potrivit, iar dacă ambii parteneri fac mici concesii, balanța se poate stabiliza. Cred că iertarea și bunătatea sunt esențiale pentru a depăși tensiunile într-un cuplu,” a spus Mihai Bobonete, potrivit Viva.ro.

### Relația lor a atins un nou nivel

Mihai Bobonete a mai spus că, odată ce copiii lor, Octavian și Maria, au crescut, el și Cătălina au avut mai mult timp pentru ei doi, ceea ce a contribuit la consolidarea relației. Acum, ei pot petrece mai mult timp împreună, lucru esențial pentru sănătatea oricărui cuplu.

„Momentele petrecute în doi sunt extrem de valoroase și importante pentru a menține o conexiune puternică în cuplu. Este esențial să găsim timp și să fim dispuși să avem astfel de momente. Îmi place să-i fac surprize romantice Cătălinei și să o văd zâmbind, fie că îi ofer un mic cadou sau doar o clipă de atenție.

Acum, că Octavian și Maria sunt mai mari, ne permit să petrecem mai mult timp împreună, doar eu și Cătălina. Ne oferă ocazia să ne relaxăm și să facem lucruri care ne bucură pe amândoi, și pentru asta le sunt recunoscător,” a adăugat actorul și juratul emisiunii „Românii au talent”.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Această deschidere față de dificultățile din viața de cuplu și modul în care au depășit momentele dificile subliniază importanța comunicării, iertării și efortului constant într-o relație de durată.

RECOMANDATE

POPULARE