Monday, October 21, 2024
HomeStiriMeniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Preparate sofisticate și...

Meniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Preparate sofisticate și un tort spectaculos pentru invitați

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au oficializat relația, spunând un mare „DA” într-o ceremonie de vis. Petrecerea de nuntă a fost una grandioasă, adunând numeroase personalități din domeniul politic și medical. Actrița a avut grijă de fiecare detaliu pentru a se asigura că totul este perfect, inclusiv meniul special pentru invitați.

Ceremonia a avut loc sâmbătă, 5 octombrie, la Palatul Snagov, un cadru de lux care a adăugat un plus de eleganță evenimentului. De la decorațiuni florale la aranjamente, totul a fost planificat cu atenție.

### Meniul special ales de miri
Meniul a inclus o varietate de preparate delicioase, începând cu aperitivele, care au constat în ou de găină aromatizat cu sfeclă, file de somon uscat cu arome de citrice, piept de rață afumat servit cu dulceață și tomate, salată de creveți cu sos cocktail, tartine cu icre roșii și negre, terină de ficat de gâscă cu dulceață de ceapă, biscuit sărat și un trio de brânzeturi cu smochine.

Printre felurile principale, invitații au savurat sturion rumenit cu unt negru și icre de lămâie, sarmale în cuib învelite în frunze de hrean, viță și varză, servite cu mămăligă, smântână și costiță, medaliuni din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri cu sos barbeque și cartofi copți, alături de pulpă de rață coaptă cu varză roșie călită.

Tortul mirilor a fost la fel de impresionant, realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool, iar invitații s-au putut răsfăța cu înghețată pe parcursul întregii petreceri.

### Oaspeți de seamă
La eveniment au fost prezenți numeroși invitați din showbiz, printre care Andreea Marin, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și mulți alții, alături de oameni influenți din politică și medicină. Aceasta a fost o seară memorabilă, plină de bucurie și momente speciale pentru proaspeții căsătoriți și invitații lor.

RECOMANDATE

POPULARE