Sunday, October 20, 2024
HomeStiriMario Fresh rupe tăcerea și vorbește despre despărțire. Ce s-a întâmplat,...

Mario Fresh rupe tăcerea și vorbește despre despărțire. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Este oficial! Mario Fresh a confirmat informațiile apărute recent, anunțând că el și Alexia Eram au decis să se despartă după opt ani de relație. De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, însă acum au decis să își încheie capitolul împreună.

CANCAN.RO a dezvăluit, în exclusivitate, detalii despre despărțirea dintre Alexia și Mario, menționând că, după ce pe 30 iulie au sărbătorit opt ani de relație, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Se pare că separarea a avut loc acum aproximativ o lună, pe cale amiabilă, fără scandal, conform surselor apropiate influenceriței. Cei doi au preferat să rămână discreți în legătură cu situația.

### Mario Fresh confirmă despărțirea

Într-o postare recentă pe rețelele sociale, Mario Fresh a făcut publică despărțirea de fiica Andreei Esca. Artistul a explicat că această decizie a fost una dificilă, dar că amândoi au considerat că este cea mai bună soluție pentru fiecare.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment. Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, dimpotrivă, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Deși artistul a confirmat despărțirea abia recent, se pare că relația dintre el și Alexia s-a încheiat de aproape o lună. Mario a șters toate fotografiile cu fosta lui iubită de pe rețelele de socializare, semn că nu mai este nimic între ei.

### O melodie dedicată fostei iubite

Mario Fresh a lansat o melodie care pare să fie o dedicație pentru Alexia. În piesa „Nu plânge”, versurile fac referire la „doi ochi verzi”, o descriere care se potrivește cu trăsăturile Alexiei. De asemenea, artistul a declarat într-o emisiune radio că melodia este inspirată din experiențele sale personale.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Piesa mă emoționează foarte tare, are o încărcătură emoțională mare. Este o melodie reală, scrisă din suflet”, a adăugat Mario Fresh la Kiss FM.

RECOMANDATE

POPULARE