Friday, October 18, 2024
HomeStiriMaria Constantin și Robert Stoica au luat decizia dureroasă, la un an...

Maria Constantin și Robert Stoica au luat decizia dureroasă, la un an de la nuntă. Artista a ținut să anunțe chiar ea pe toată lumea: “Nu ar fi prima oară…”

Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu solid, reușind să mențină flacăra iubirii aprinsă chiar și după cinci ani de relație. În vara lui 2023, cei doi și-au unit destinele atât civil, cât și religios, celebrând nunta alături de familie și prieteni. Din relațiile anterioare, atât Maria, cât și Robert, au câte un fiu, iar momentan au ales să amâne decizia de a deveni părinți împreună, având în vedere responsabilitățile și viețile lor agitate.

Artista a recunoscut că își dorește încă un copil, dar are rețineri, având în vedere problemele de sănătate din trecut și faptul că se apropie de vârsta de 37 de ani. În ciuda acestui fapt, ea a declarat că, dacă va fi voia divină, ar fi pregătită să devină mamă din nou.

În ceea ce privește relația lor, Maria Constantin a subliniat că respectul reciproc este esențial pentru a păstra armonia. Deși există ocazional discuții tensionate, mai ales din cauza firii impulsive a soțului ei, ea preferă să abordeze lucrurile cu calm și tact, reușind să mențină echilibrul în căsnicie.

RECOMANDATE

POPULARE