Friday, October 18, 2024
HomeStiriMama Geta a răbufnit public! De ce nu o suportă pe Daniela...

Mama Geta a răbufnit public! De ce nu o suportă pe Daniela Iliescu. A recunoscut totul

Mama Geta și Daniela Iliescu nu se află în cele mai bune relații, iar tensiunile dintre ele au escaladat în urma unor declarații făcute de mama lui Culiță Sterp într-o emisiune. În cadrul acelei intervenții, aceasta a lăsat să se înțeleagă că fiul său ar fi infidel față de viitoarea lui soție. Recent, mama Geta a oferit explicații suplimentare despre motivele pentru care nu o agrează pe Daniela Iliescu.

Motivul conflictului dintre mama Geta și Daniela Iliescu
După ce au apărut discuții publice între cele două, mama Geta a clarificat care sunt nemulțumirile sale în legătură cu viitoarea noră. Ea a subliniat că, în opinia sa, Daniela a manifestat o atitudine de superioritate încă de la începutul relației cu Culiță. De asemenea, a adăugat că, în prezent, Daniela Iliescu este un subiect închis pentru ea.

Mama lui Culiță Sterp a afirmat că Daniela, încă de la începutul relației, s-a comportat de parcă ar proveni dintr-o familie nobilă, tratându-i pe ceilalți cu o oarecare distanță.

Culiță Sterp, în așteptarea unui nou membru în familie
La trei ani după nașterea primului său copil, Culiță Sterp a anunțat că familia sa se va mări cu încă un copil, exprimându-și bucuria și lăsând viitorul în mâinile destinului.

„Eu cu Daniela… îmi iubesc copiii și nu am așteptări deosebite de la alții. Nu mă aștept la respect din partea celor care nu sunt din familia mea. Ginerii mei sunt, până la urmă, persoane cu care nu am o legătură de viață, nu am contribuit la creșterea lor. Nu cer respect din partea lor. Însă Daniela a avut mereu o atitudine de superioritate. Și nu vreau să mai discut despre ea, deși aș putea spune multe. Nu mă interesează! Tot ce mă preocupă sunt Milan și Culiță”, a declarat mama Geta.

De asemenea, a adăugat că, deși se oferă să ajute familia fiului său cu mici gesturi, precum pregătirea unor bucate tradiționale, nu se implică în mod direct în viața lor personală. „Dacă pot face o plăcintă sau duce o găină pentru o supă, o fac cu drag, dar nu mă amestec în viața lor”, a explicat ea.

În privința comentariilor făcute în emisiune, mama Geta a clarificat că afirmațiile despre Culiță au fost făcute în spirit de glumă și că Daniela ar fi interpretat situația prea serios. Încheind discuția, a declarat că Daniela este pentru ea un capitol închis și nu dorește să revină asupra subiectului.

Mama Geta a oferit aceste clarificări într-un interviu recent, precizând că neînțelegerile dintre ea și Daniela nu mai sunt o prioritate în viața sa, iar tot ce contează pentru ea este familia sa apropiată.

RECOMANDATE

POPULARE