Monday, October 21, 2024
HomeStiriMama Cristinei Rotaru a reacționat dur după ce a văzut că Diandra...

Mama Cristinei Rotaru a reacționat dur după ce a văzut că Diandra încă vorbește despre fiica ei

Tanța Blonda a reacționat vehement după ce a observat că Diandra continuă să vorbească despre fiica ei. Iată ce a declarat ispita în legătură cu Cristina Rotaru!

### Reacția mamei Cristinei Rotaru

Mama Cristinei Rotaru a lansat atacuri directe la adresa Diandrei, care a captat atenția ginerelei sale în sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”. Deși competiția s-a încheiat, un interviu recent acordat de Diandra a reaprins conflictul.

### Cuvinte grele pentru Diandra

După ce a vizionat interviul disponibil pe AntenaPLAY, mama Cristinei a acuzat-o pe Diandra de victimizare și de distrugerea emoțională a fiicei sale. Tanța Blonda nu este la prima reacție de acest fel, fiind cunoscută pentru atitudinea sa directă în mediul online.

„Victimizarea este tardivă, doar pentru a crea o imagine. Dar aceasta a fost evidentă pe insulă. Ați distrus sufletul copilului meu și acum vă pretindeți filozofi. Rușine pentru amândouă. Sunteți revoltătoare și diabolice”, a declarat Tanța Blonda.

### Declarațiile Diandrei

Reacția mamei Cristinei vine după ce Diandra a continuat să comenteze despre fiica sa. Aceasta a subliniat că au existat semnale de alarmă în relația dintre Andrei și Cristina, care ar fi putut fi observate de-a lungul timpului. Diandra a explicat că Andrei s-a prezentat în emisiune cu anumite lipsuri emoționale, iar ea a devenit un sprijin pentru el în acele momente.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Diandra a adăugat că nu a dorit să continue relația cu Andrei după filmările de pe insulă, deoarece ar fi dus la o amăgire, având în vedere diferențele fundamentale dintre ei.

Astfel, conflictul dintre cele două părți continuă, iar reacțiile nu par să se încheie în curând.

RECOMANDATE

POPULARE