Friday, October 18, 2024
HomeStiriMama Adelei Popescu a împlinit 70 de ani și a fost sărbătorită...

Mama Adelei Popescu a împlinit 70 de ani și a fost sărbătorită de familie .Cum a filmat-o vedeta: „Îți bați joc de noi?”

O mare bucurie a avut loc în familia lui Radu Vâlcan, când Adela Popescu a sărbătorit aniversarea mamei sale. Aceasta a împlinit 70 de ani, oferind astfel un motiv de reuniune pentru întreaga familie, care s-a adunat pentru a petrece timp de calitate împreună. Adela a împărtășit imagini și videoclipuri de la eveniment, capturând momente speciale din cadrul petrecerii.

Întreaga familie a fost prezentă pentru a o celebra pe Doina Popescu, iar printre cei apropiați s-au numărat frații Adelei, tatăl său, verișorii și alte rude dragi. „Doamna Doina”, așa cum o alintă Adela, s-a bucurat de afecțiunea și atenția tuturor celor prezenți.

„70 de ani pentru ea, 38 pentru mine. 70 de ani de când s-a născut și 38 de ani de când mi-a arătat că viața poate fi un loc sigur, frumos și plin de magie, în care familia ocupă locul central. Aceste valori mi-au definit existența. La mulți ani, eroina noastră!”, a scris Adela Popescu într-un mesaj emoționant dedicat mamei sale.

Totodată, în aceeași perioadă, familia a avut parte și de alte aniversări. Pe 8 octombrie, Adela Popescu a împlinit 38 de ani, sărbătorind cu o petrecere surpriză organizată de soțul ei, Radu Vâlcan, și cei trei copii ai lor – Adrian, Alexandru și Andrei. Vedeta a avut parte de momente speciale, iar Radu a fost dornic să fie primul care să-i ureze „la mulți ani”, trimițându-i un mesaj cu o zi înainte de aniversare.

În plus, și soacra Adelei, mama lui Radu Vâlcan, a împlinit recent 70 de ani, sărbătorind pe 10 septembrie. Familia a avut astfel ocazia să marcheze în toamna aceasta mai multe evenimente importante, toate în spiritul dragostei și unității familiale.

Aniversările și reuniunile de familie au fost prilejuri pentru momente încărcate de emoție și recunoștință.

RECOMANDATE

POPULARE