Saturday, October 19, 2024
HomeStiriLorena de la „Casa Iubirii”, în culmea fericirii! Evenimentul important care a...

Lorena de la „Casa Iubirii”, în culmea fericirii! Evenimentul important care a avut loc în viața ei. Fosta concurentă a trăit emoții la cote maxime: „Eram cu lacrimile în ochi”

Lorena, fosta participantă la „Casa Iubirii”, a împărtășit recent un moment emoționant din viața ei, la scurt timp după despărțirea de Laurențiu.

După separare, Lorena și Laurențiu au ajuns să-și împartă animalele de companie, astfel că cățelușul a rămas cu Laurențiu, iar Lorena s-a ocupat de pisicile Lilo și Stitch. În această săptămână, Lorena a anunțat o veste surprinzătoare pentru fani: familia ei s-a mărit.

Într-o serie de clipuri postate pe Instagram, ea a dezvăluit că pisica sa, Lilo, a devenit mamă și a adus pe lume patru pui. Extrem de emoționată, Lorena a povestit cum a decurs totul, împărtășind bucuria de a avea acum șapte pisici în casă.

„Astăzi a fost o zi specială. M-am trezit la ora 5 dimineața, pentru că Lilo a decis să aibă pui. Primul a venit pe lume la 5 dimineața, iar acum avem patru. E minunat că totul a decurs bine, iar Lilo a fost foarte calmă. Am fost acolo lângă ea, deși nu aveam cum să o ajut, și sunt recunoscătoare că totul s-a întâmplat natural. Partea cea mai grea a trecut și acum începe aventura cu toți acești pui!”, a declarat Lorena pe Instagram.

### Emoții intense pentru Lorena

Cu câteva zile înainte, Lorena a fost vizibil emoționată, împărtășind cu fanii ei că a avut dificultăți în a-și lăsa pisica Stitch la veterinar. „Când am ieșit din cabinet, nu am putut să mă abțin să nu plâng. Mi-e greu să-l las, dar știu că va fi totul bine”, a spus ea pe rețelele sociale.

RECOMANDATE

POPULARE