Saturday, October 19, 2024
HomeStiriLora, mesaj emoționant în mediul online, la doar câteva zile de la...

Lora, mesaj emoționant în mediul online, la doar câteva zile de la nunta cu Ionuț Ghenu! Artista nu își mai încape în piele de bucurie: „Sunt recunoscătoare”

Lora își exprimă recunoștința pentru nunta de vis. Artista și Ionuț Ghenu se simt extrem de fericiți.

Lora se consideră o femeie împlinită, bucurându-se de o carieră strălucită în muzică și de o relație minunată cu Ionuț Ghenu. Cei doi și-au promis dragoste eternă în fața lui Dumnezeu, iar sărbătoarea a continuat cu o petrecere grandioasă alături de familie și prieteni. La câteva zile de la eveniment, Lora este încă pe cloud nine.

Cei doi îndrăgostiți au o poveste de dragoste de 9 ani și, recent, au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, urmat de ceremonia religioasă pe 5 octombrie. Sărbătoarea a avut loc într-o locație de vis în Snagov, înconjurați de cei dragi.

Nu există nicio îndoială că a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. Lora și Ionuț s-au distrat de minune, bucurându-se de prezența celor care le-au fost alături în acest moment special.

Prin intermediul platformelor online, Lora a declarat cât de recunoscătoare este pentru nunta sa minunată și pentru toți oamenii din viața sa. De asemenea, a promis fanilor că va oferi detalii despre eveniment și alegerile făcute.

„Mulțumim tuturor! Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii minunați care ne-au susținut de-a lungul anilor și care s-au distrat alături de noi la această petrecere memorabilă!

În zilele următoare, voi împărtăși cât mai multe informații despre alegerile pe care le-am făcut…”, a transmis Lora.

RECOMANDATE

POPULARE