Saturday, October 19, 2024
HomeStiriLora a aflat de ce boală suferă

Lora a aflat de ce boală suferă

Cunoscuta artistă Lora a fost oaspetele matinalului “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, transmis simultan pe Radio Impuls și Kanal D2. În cadrul discuției cu prezentatorii Cosmin Cernat și Greeg, Lora a făcut dezvăluiri inedite și a discutat despre recenta sa piesă muzicală, “Ziua ta”.

Fiind o prezență constantă în industria muzicală de aproape două decenii, cu numeroase piese ce au atins topurile, Lora se simte realizată atât pe plan profesional, cât și personal. Ea le-a dezvăluit celor doi gazde ce trei aspecte o fac să se simtă fericită în acest moment.

Lora, confruntată cu probleme serioase de sănătate “Adoratorii mei, veniturile și vârsta. Adoratorii, pentru că mă iubesc necondiționat, veniturile, pentru că mă fac să îmi amintesc de cât de capabilă sunt. Pentru mine, situația financiară confortabilă pe care o am acum reflectă faptul că am muncit din greu și că strategia pe care am avut-o a fost corectă. Iar vârsta, pentru că iubesc această perioadă a vieții mele, cu toată experiența pe care o aduce. Nu mi-am pierdut entuziasmul și curiozitatea, și nu intenționez să o fac. Aparent, am fost modelată dintr-un aluat de calitate, și sunt recunoscătoare Universului pentru asta”, a precizat Lora.

Un diagnostic recent a schimbat percepția asupra sănătății Viața ei a fost marcată de diverse experiențe, iar artista a împărtășit publicului câteva dintre acestea. În premieră, Lora le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls și telespectatorilor Kanal D2 despre un episod dificil de la filmările unui videoclip, care a făcut-o să își schimbe obiceiurile alimentare.

“Am o intoleranță semnificativă la gluten. (…) Am trecut printr-un episod la filmările unui videoclip cu Mira… Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzerie (…). Am mâncat de două ori o furculiță de paste, ca să mănânc ceva înainte de ultimul cadru. M-am umflat atât de tare încât hainele pentru videoclip nu mi-au mai venit. Mi-am spus: . … Simțeam pulsul în tot corpul; părea că am fost bătută”, și-a amintit artista despre unul dintre momentele dificile.

Regimul alimentar strict al Lorei pentru a se menține în formă! De când a renunțat la televiziune, Lora este foarte activă. Artista nu stă pe loc și se dedică din plin proiectelor, dar are grijă și de forma fizică, chiar dacă asta înseamnă să urmeze un regim alimentar strict.

Întrebată despre cum reușește să se mențină în formă, populara artistă s-a declarat încântată de silueta pe care o are, un cadou de la natură.

“Cine nu dorește să slăbească puțin? Eu îmi plac formele pe care le am și cum arăt în prezent! Mă simt bine cu mine. Nu m-am mai cântărit de multă vreme. Am o circumferință de 1 metru la șolduri. Până acum am reușit să mă mențin în formă fără a face nimic extraordinar.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Nu sunt adepta dietelor, dar cred într-un stil de viață sănătos! Practic postul intermitent și mănânc mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau sucuri doar ocazional, beau apă plată frecvent, iar dulciurile le consum doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

Cum arată meniul meu? Dimineața, mă trezesc și la micul dejun mănânc un mix de cereale integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00.

Postul intermitent înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. Nu prea am timp pentru sport, dar mi-ar plăcea să reiau”, a împărtășit Lora în cadrul interviului pentru Ciao.ro.

Sourceciao.ro
RECOMANDATE

POPULARE