Friday, October 18, 2024
HomeVedeteLiviu Dragnea vorbește despre relația cu Irina Tănase

Liviu Dragnea vorbește despre relația cu Irina Tănase

Liviu Dragnea a devenit o figură cunoscută în lumea politică, atrăgând atenția presei nu doar în legătură cu activitatea sa profesională, ci și în privința vieții sale personale. Deși a încercat să rămână discret în ceea ce privește aspectele private, nu a reușit întotdeauna să evite interesul publicului. După un divorț intens mediatizat, Dragnea a fost implicat într-o relație cu Irina Tănase, care a alimentat și mai multe controverse. Cuplul a fost împreună o perioadă îndelungată, cu Irina fiind alături de el chiar și în timpul detenției sale, dar ulterior au decis să se despartă.

În cadrul emisiunii „În oglindă”, Liviu Dragnea a abordat două subiecte sensibile: relația cu Irina Tănase și adevăratul motiv al divorțului de fosta sa soție. De-a lungul vieții sale, Dragnea a preferat să păstreze aspectele private departe de ochii publicului, inclusiv atunci când a încheiat o căsnicie care a durat aproape 30 de ani.

Însă, interesul presei a crescut când Dragnea a dezvăluit că este implicat într-o relație cu Irina Tănase, o femeie mult mai tânără decât el. Mulți au speculat că aceasta a fost cauza divorțului, dar el a ținut să lămurească situația într-un interviu cu Mihai Ghiță. Dragnea a explicat că fosta sa soție a fost cea care a vrut să pună capăt căsătoriei și că motivele nu au fost legate de relația sa cu Irina Tănase. El a vorbit despre presiunile la care familia sa a fost supusă pe parcursul anilor și despre cum acestea au contribuit la decizia de divorț.

În cadrul emisiunii, Dragnea a negat că a avut vreo aventură cu Oana Leonte sau Anamaria Ioniță, acuzând anumite publicații de a crea astfel de zvonuri pentru audiență și pentru a-i denigra imaginea. El a mărturisit că nu crede în coincidențe și a exprimat speranța că astfel de minciuni se vor opri.

Tot în emisiune, Liviu Dragnea a clarificat și absența fostei sale soții de la nunta fiului lor. S-a speculat că Bombonica Prodana a ales să nu participe la eveniment pentru a evita o întâlnire cu Irina Tănase. Însă, Dragnea a explicat că, de fapt, cele două femei se cunoșteau și chiar petrecuseră timp împreună în trecut, la diverse evenimente și sărbători. Motivul real al absenței fostei soții de la nuntă a fost că nu se simțea bine în acea perioadă. Dragnea a subliniat că a participat la numeroase întâlniri de familie alături de Irina, copiii săi și fosta soție, inclusiv la Paște și aniversări, în orașul Alexandria.

Prin aceste dezvăluiri, Liviu Dragnea a încercat să lămurească zvonurile și speculațiile legate de viața sa personală, menționând că preferă să păstreze aspectele private departe de lumina reflectoarelor. În ciuda eforturilor sale de a rămâne discret, Dragnea a trebuit să facă față curiozității publicului și întrebărilor jurnaliștilor cu privire la relațiile sale și motivele care au stat la baza deciziei de a divorța. Acest lucru demonstrează că, atunci când o persoană ocupă o poziție de conducere în domeniul politic, viața sa personală poate deveni, de multe ori, un subiect de interes pentru public și mass-media.

Cine este Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea este un politician român, născut pe 28 octombrie 1962, în orașul Gratia (azi Teleorman), România. Dragnea a deținut mai multe funcții importante în cadrul politicii românești, fiind membru și lider al Partidului Social Democrat (PSD), unul dintre cele mai mari partide politice din România.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

El a început să fie activ în politică în anii ’90, iar în decembrie 1996 a fost numit prefect al județului Teleorman. În 2000, a devenit președinte al Consiliului Județean Teleorman, funcție pe care a deținut-o până în 2012. Liviu Dragnea a fost ales deputat în Parlamentul României în 2012 și a ocupat funcția de viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în perioada 2012-2015.

În 2015, a fost ales președinte al Partidului Social Democrat, iar în 2016 a devenit președinte al Camerei Deputaților, cea de-a doua funcție în stat, până în mai 2019. Pe parcursul carierei sale politice, Liviu Dragnea a fost implicat în mai multe controverse și a fost condamnat în două dosare penale. În 2016, a primit o condamnare cu suspendare în dosarul „Referendumul”, pentru tentativă de fraudare a rezultatelor referendumului din 2012. În 2018, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul „Angajările fictive” pentru instigare la abuz în serviciu, sentință definitivă în 2019, care a dus la încarcerarea sa până în 2021.

RECOMANDATE

POPULARE