Saturday, October 19, 2024
HomeStiriLinda Gray a împlinit 84 de ani! Anunțul surprinzător despre celebra Sue...

Linda Gray a împlinit 84 de ani! Anunțul surprinzător despre celebra Sue Ellen din Dallas..

Linda Gray, actrița cunoscută pentru interpretarea lui Sue Ellen din renumitul serial „Dallas”, continuă să impresioneze chiar și la vârsta de 84 de ani. Deși s-a retras la ferma sa din Valencia, California, ea a revenit în atenția publicului cu un anunț surprinzător. Pe 12 septembrie, de ziua ei, actrița a dezvăluit planurile de a reveni pe micile ecrane, într-un mod inedit. Această veste a stârnit entuziasm printre fani, care o consideră un simbol al serialului difuzat în anii ’80 și urmărit de milioane de români.

### O revenire surprinzătoare

După o perioadă dificilă, marcată de pierderea fiului său, Jeff Thrasher, Linda Gray își regăsește energia pentru a reveni în fața camerelor de filmat. Într-o declarație care a captat atenția, actrița a anunțat că se va întoarce la faimosul Southfork Ranch, locul unde s-au filmat multe dintre scenele celebre din „Dallas”. În această nouă aventură, Linda va interpreta o fantomă, într-o comedie romantică, un rol inedit pentru ea.

Pe lângă apariția sa, actrița va co-produce filmul, demonstrându-și talentul nu doar pe scenă, ci și în spatele camerei. Acțiunea filmului va avea loc la Southfork Ranch, omagiind astfel serialul care a consacrat-o, dar într-o abordare complet diferită. Personajul său va bântui conacul, alături de o altă fantomă, având scopul de a complica planurile unei tinere vedete pop care închiriază ranchul pentru un videoclip muzical de Crăciun.

### Posibila reuniune cu Patrick Duffy

Linda Gray își exprimă dorința de a-l avea din nou alături pe Patrick Duffy, interpretul lui Bobby Ewing, cumnatul său din „Dallas”. Conform surselor, Gray vrea ca Duffy să joace rolul unei „fantome” care îi va fi partener. Dacă Duffy acceptă, aceasta va fi o nouă reuniune pentru cei doi actori, care au colaborat atât în serialul original, cât și în continuarea din 2012.

„Ea vrea să împărtășească acest moment cu el, având în vedere că au devenit celebrități în anii ’80,” a declarat o sursă apropiată. Deși filmul nu va continua povestea din „Dallas”, va include referințe subtile și o distribuție familiară. Linda și Duffy nu vor juca aceleași personaje, ci roluri noi, în cadrul unei comedii romantice cu accente supranaturale.

### Un proiect cu nuanțe comice

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Noul film, scris de Will Keck, o va avea ca protagonistă pe o cântăreață pop de succes, similară cu Taylor Swift, care închiriază ranchul pentru a filma un videoclip de Crăciun. Însă, planurile ei vor fi date peste cap de spiritele interpretate de Linda Gray și Patrick Duffy, care vor face tot posibilul pentru a împiedica o poveste de dragoste între vedeta pop și îngrijitorul ranchului.

Această poveste amuzantă oferă oportunitatea celor doi actori de a reveni pe ecran, într-un cadru care onorează locul unde carierele lor au atins apogeul. Deși Southfork Ranch este cunoscut mai ales datorită serialului „Dallas”, acesta funcționează acum ca loc de filmare și destinație turistică.

### Provocările din timpul filmărilor „Dallas”

Linda Gray a avut și momente mai puțin plăcute în cariera sa. Privind înapoi la perioada de glorie a serialului „Dallas”, actrița a recunoscut că a întâmpinat multe provocări. Ea a explicat că, în acele vremuri, mediul era predominant masculin, iar femeile erau adesea marginalizate. „În acele zile, femeile erau deseori tratate ca simple accesorii, fără a avea o voce în deciziile importante,” a declarat actrița într-un interviu recent.

Deși existau câteva femei implicate în producție, acestea erau rareori ascultate. „Existau câteva scriitoare, dar ele nu aveau un cuvânt de spus real,” a subliniat Gray. Cu toate acestea, actrița este optimistă și subliniază progresele realizate de-a lungul anilor, când femeile au început să fie mai vocale în industria divertismentului.

### O carieră exemplară

Linda Gray s-a născut în 1940 în Santa Monica, California, și a început cariera ca model. Deși familia ei nu a susținut inițial aspirațiile sale de a deveni actriță, Linda a perseverat și a obținut rolul care i-a adus celebritatea, acela al lui Sue Ellen Ewing în „Dallas”. Decizia de a intra în lumea divertismentului a fost provocatoare pentru actriță, dar ea a reușit să își facă un nume grație determinării și talentului.

„Am început ca model, dar părinții și soțul meu nu voiau să devin actriță. Totuși, am simțit că trebuie să-mi urmez visul,” a mărturisit Linda. A avut parte de sprijin din partea a două figuri importante din industrie, Norman Lear și Dennis Weaver, pe care îi consideră mentori.

### Concluzie

Chiar și la 84 de ani, Linda Gray continuă să inspire prin ambiția și energia sa. În ciuda dificultăților personale și a provocărilor din carieră, actrița își dorește să își surprindă fanii, revenind pe micile ecrane într-o comedie romantică inovatoare. Colaborarea cu Patrick Duffy și întoarcerea la Southfork Ranch promit să ofere un omagiu frumos unei perioade semnificative din carierele lor, deschizând totodată un nou capitol.

Linda Gray demonstrează că talentul și pasiunea nu cunosc limite de vârstă, iar publicul așteaptă cu nerăbdare să o revadă în acțiune.

RECOMANDATE

POPULARE