Saturday, October 19, 2024
HomeStiriLaurențiu Reghecampf speră să fie tată de fată. Primele declarații ale antrenorului...

Laurențiu Reghecampf speră să fie tată de fată. Primele declarații ale antrenorului despre al cincilea copil, la doar șase luni de când al patrulea băiat a venit pe lume

Laurențiu Reghecampf, antrenorul cunoscut, are deja patru copii, însă își exprimă dorința de a avea și o fată. Acesta are doi băieți cu Corina Caciuc, unul cu Anamaria Prodan și un altul cu prima sa soție, Mariana Pfeiffer.

La 49 de ani, Laurențiu nu vrea să se oprească și speră să devină tată de fată. Deși este extrem de fericit de venirea pe lume a celui de-al patrulea băiat, Reghecampf se gândește cu dor la posibilitatea de a avea o fetiță.

Recent, el a mărturisit că reflectează la această idee, dar își exprimă temerea că, dacă iubita sa va rămâne din nou însărcinată, șansele să aibă tot un băiat sunt mari, având în vedere că toți copiii săi sunt băieți.

„Tot mă gândesc la o fetiță. Mi-ar plăcea, dar mi-e frică de asta. Fac numai băieți”, a spus el într-un podcast.

Laurențiu Reghecampf a avut parte de momente dificile în trecut, cum ar fi pierderea fiicei sale, care a decedat la scurt timp după naștere din cauza unei malformații cardiace. Această experiență dureroasă a lăsat o amprentă adâncă în viața sa.

RECOMANDATE

POPULARE