Sunday, October 20, 2024
HomeStiriLaura Cosoi, confesiuni emoționante despre mama ei! “Eram geloasă pe ea! Că...

Laura Cosoi, confesiuni emoționante despre mama ei! “Eram geloasă pe ea! Că de ce le ofera”

Laura Cosoi vorbește cu mare admirație despre mama ei, având o relație cu adevărat specială. Prezentatoarea TV a împărtășit emoții profunde și amintiri despre femeia care i-a dat viață.

### Confesiuni despre legătura cu mama

Laura Cosoi a suferit o pierdere profundă în 2023, când mama ei, Ligia Cosoi, a decedat după o lungă luptă cu problemele de sănătate. În ciuda durității acestei pierderi, actrița continuă să vorbească cu drag despre ea, demonstrând că amintirile nu dispar niciodată.

“A fost o relație dincolo de cea de mamă-fiică; a fost una de prietenie. Eu și sora mea am fost mereu alături de ea. Am fost un trio foarte unit. A fost interesant cum, pe măsură ce ne-am îndreptat spre adolescență, și mama s-a redescoperit ca adolescentă, având un spirit tânăr. Era o persoană carismatică, o formatoare de opinii, și toată lumea o adora,” a povestit Laura în podcastul lui Jorge.

Laura a recunoscut că, la un moment dat, se simțea geloasă pe prietenele ei, care se deschideau în fața mamei și îi cereau sfaturi. „Eram geloasă pe prietenele mele pentru că vorbeau cu mama mea despre tot. Voiam să am mai mult timp doar cu ea, iar acest lucru mă făcea să mă simt lăsată deoparte,” a adăugat Laura.

### O căsnicie bazată pe dragoste

Laura Cosoi este căsătorită din 2015 cu Cosmin Curticăpean, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, actrița a vorbit despre rețeta succesului în căsnicie.

„Ne iubim foarte mult și simțim că suntem făcuți unul pentru celălalt. În această lume, nu cred că ne-am potrivi mai bine cu altcineva. Încă avem dorința de a fi împreună, de a explora lucruri noi și de a ne bucura de viață. Cred că acesta este secretul relației noastre; nu ne săturăm unul de celălalt. Așa că, da, au trecut zece ani,” a scris Laura pe rețelele de socializare.

RECOMANDATE

POPULARE