Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriLarisa Popa are acum propria afacere. Face bani frumoși, îi merge foarte...

Larisa Popa are acum propria afacere. Face bani frumoși, îi merge foarte bine: “Continui să evoluez”

Larisa Popa, cunoscută anterior ca Larisa lui Pescobar, a vorbit recent despre cum își câștigă traiul după ce a decis să încheie colaborarea cu renumitul afacerist.

După o perioadă îndelungată în care a ocupat funcția de manager la Taverna Racilor, Larisa a devenit o figură bine cunoscută. Deși au circulat zvonuri privind o posibilă relație romantică între ea și Pescobar, amândoi au subliniat că legătura lor a fost strict profesională, bazată pe o prietenie solidă.

### Larisa Popa își dezvoltă propria afacere

După ce a plecat de la Pescobar, Larisa a decis să își construiască propria carieră. În prezent, se ocupă de marketing pentru diferite branduri, iar reacțiile din partea publicului sunt încurajatoare.

„Mă simt bine în acest domeniu și am planuri noi pe care nu le pot dezvălui deocamdată, inclusiv în muzică. Continu să evoluez și să muncesc din greu pentru a atinge obiectivele pe care mi le-am stabilit”, a declarat Larisa, conform Wowbiz.

Ea a anunțat cu câteva luni în urmă că nu mai este manager la Taverna Racilor.

„Nu mai sunt Larisa lui Pescobar, acum sunt doar Larisa. Nu mai sunt managera de la Taverna Racilor sau de la alte restaurante, sunt doar eu. Am fost cea mai bună manageră la Pescobar, dar acum încep o nouă etapă. În ianuarie, am avut o perioadă în care nu am fost activă pe TikTok și mulți s-au întrebat dacă mai lucrez acolo. Adevărul este că am fost ocupată, dar de câteva săptămâni nu mai fac parte din echipă”, a explicat ea.

RECOMANDATE

POPULARE