Saturday, October 19, 2024
HomeSocialLarisa Groza a devenit mamă pentru prima dată! Fosta concurentă de la...

Larisa Groza a devenit mamă pentru prima dată! Fosta concurentă de la „Casa Iubirii” a adus pe lume…

Larisa Groza, fosta concurentă de la „Casa Iubirii”, trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, după ce a devenit mamă. Tânăra a adus pe lume un băiețel, iar vestea a fost dezvăluită de prietenul ei și fostul coleg din emisiune, Sebastian, într-un live pe TikTok.

În timpul transmisiunii, Sebastian a împărtășit bucuria legată de venirea pe lume a micuțului, menționând că acesta seamănă foarte mult cu mama lui. Deși nu i-a văzut ochii, a precizat că a văzut fotografii în care băiețelul era ținut la piept de Larisa.

Larisa Groza și Alexandru, părinți pentru prima dată

Larisa și iubitul ei, Alexandru, au devenit pentru prima dată părinți, marcând un nou capitol în viața lor de cuplu. Deși în ultimele luni au existat zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, Larisa a clarificat situația într-un clip postat pe TikTok, în care a dezvăluit că relația lor este solidă și că sunt foarte fericiți împreună.

„Am primit multe întrebări dacă eu și Alex ne-am despărțit, pentru că nu am mai postat la fel de mult despre noi. Vreau să clarific că suntem bine și foarte fericiți, doar că suntem ocupați cu multe activități care ne împiedică să postăm atât de des”, a explicat Larisa.

Această veste aduce multă bucurie în viața lor și a celor apropiați, iar fanii abia așteaptă să afle mai multe detalii despre noul membru al familiei.

RECOMANDATE

POPULARE