Sunday, October 20, 2024
HomeStiriKarmen Minune s-a săturat și și-a spus dezamăgirea despre Adi Minune .Artista...

Karmen Minune s-a săturat și și-a spus dezamăgirea despre Adi Minune .Artista a răbufnit la adresa tatălui ei

Karmen a vorbit despre tatăl ei, exprimându-și frustrarea față de absența acestuia din viața familiei. Artista a menționat că, fiind unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, tatăl său, Adi Minune, are un program foarte aglomerat, ceea ce a dus la lipsa sa de acasă.

**Critica adusă tatălui**
Karmen a declarat: „Mă deranjează că nu a petrecut mult timp alături de mama, de noi și că nu vine niciodată la spectacolele noastre.” Aceste cuvinte reflectă sentimentele ei legate de absența tatălui în momentele importante.

**Separarea de Bogdan Căplescu**
Karmen și tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu, au decis să se despartă, însă amândoi își propun să îngrijească de bunăstarea micuței lor. „Fetița noastră are 5 ani și face parte dintr-o comunitate. Nu vreau să sufere din cauza zvonurilor din presă sau a ceea ce se spune despre noi. Scopul nostru este să ne asigurăm că ea se adaptează ușor la schimbările din viața ei,” a explicat artista.

Karmen a subliniat că, deși lucrurile se schimbă, fiica lor va continua să fie o parte importantă din viețile ambilor părinți.

RECOMANDATE

POPULARE