Friday, October 18, 2024
HomeStiriJulia în lacrimi după discuțiile dintre Patrick și Bianca

Julia în lacrimi după discuțiile dintre Patrick și Bianca

În ediția de duminică seara a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, Virginia a avut o reacție puternică după ce a fost menționată în discuțiile legate de relația dintre Patrick și Bianca. Aceasta și-a exprimat nemulțumirea că numele ei continuă să fie adus în discuție atunci când se vorbește despre interacțiunile dintre Patrick și alte persoane, deși el formează acum un cuplu cu Bianca.

**Virginia, deranjată de mențiunile despre Patrick**

În timpul emisiunii, Virginia a răbufnit, declarând că nu mai vrea să fie implicată în acest subiect: „Doamna Andreea, nu mai vreau să fiu parte din aceste discuții despre mine și Patrick. Între noi nu a fost nimic și nu vreau să mai aud despre asta. Complimentele lui Patrick nu au avut nicio semnificație pentru mine și nu ar trebui să deranjeze pe nimeni.”

Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a intervenit pentru a clarifica de ce acest subiect o afectează atât de mult pe Virginia. Aceasta a explicat: „De fiecare dată când vine vorba despre mine și Patrick, lumea vorbește despre momente trecute, dar între noi nu a fost și nu este nimic acum. Și, sincer, dacă aș fi în locul Biancăi, nu mi-ar plăcea să văd că Patrick îmbrățișează o altă fată.”

**Este Julia o amenințare pentru relația Biancăi?**

În altă parte a emisiunii, au apărut tensiuni în urma discuțiilor despre Julia și Patrick, ceea ce a făcut-o pe Bianca să își exprime îngrijorările. Patrick a dorit să clarifice lucrurile, afirmând: „Julia nu este cea care îmi ghidează viața sau îmi dictează cu cine să interacționez. Pentru mine, ea nu are nicio influență în acest sens.”

Curioasă de această prietenie, Andreea Mantea a întrebat-o pe Bianca dacă Julia reprezintă o amenințare. Bianca a răspuns ferm că nu o vede așa: „Nu cred că Julia ar putea influența deciziile lui Patrick, chiar dacă nu ar avea o relație bună cu mine. Ea a fost alături de Patrick când a avut nevoie, și sunt sigură că va rămâne astfel, indiferent de circumstanțe.”

Patrick a confirmat că el și Julia au fost prieteni, iar Julia a recunoscut același lucru. Totuși, în cadrul emisiunii, Julia a acuzat-o pe Bianca că încearcă să o pună într-o lumină proastă.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

**Concluzie și tensiuni în „Casa iubirii”**

Pe măsură ce tensiunile au crescut, Andreea Mantea i-a cerut Juliei să își controleze reacțiile, după ce aceasta a început să plângă și a ridicat tonul în timpul unui schimb de replici cu Bianca, acuzând-o că este prea geloasă. Deși spiritele s-au mai calmat, nu este sigur cât va dura această pace.

Pentru a afla mai multe despre evoluția relațiilor dintre concurenți și despre evenimentele din „Casa iubirii”, telespectatorii sunt invitați să urmărească emisiunea zilnic, pe Kanal D.

RECOMANDATE

POPULARE