Friday, October 18, 2024
HomeStiriJador și Oana Ciocan și-au ales nasiide cununie! Ce mesaj i-a...

Jador și Oana Ciocan și-au ales nasiide cununie! Ce mesaj i-a transmis lui Zanni, după tot circul din presă

Jador, unul dintre cei mai populari cântăreți din România, a surprins publicul și fanii săi cu un anunț important: el și partenera sa, Oana Ciocan, urmează să se căsătorească. În cadrul unui interviu recent, Jador a dezvăluit câteva detalii despre nunta lor planificată pentru anul viitor, inclusiv cine va fi nașul cuplului – nimeni altul decât Cătălin Moroșanu, prieten apropiat al artistului, cunoscut pentru cariera sa în sport și aparițiile în show-uri de televiziune.

### Jador despre alegerea lui Cătălin Moroșanu ca naș de cununie
Relația dintre Jador și Moroșanu s-a consolidat în timpul experienței lor comune în Republica Dominicană, unde au participat la diferite proiecte televizate. Prietenia lor a devenit din ce în ce mai puternică, iar Jador a mărturisit că Moroșanu i-a promis că, indiferent de partenera pe care o va alege, el va fi nașul la nuntă.

„Avem nași, și îl avem pe Moro. Mi-a spus, acolo în Dominicană, că oricine ar fi viitoarea mea soție, el va fi nașul nostru. Ne înțelegem foarte bine, și mă bucur că va face parte din acest moment important pentru mine și Oana”, a declarat Jador.

### Emoțiile lui Jador înainte de nuntă
Jador a recunoscut că a fost emoționat când a cerut-o în căsătorie pe Oana și că momentele pregătirii pentru nuntă sunt pline de entuziasm. El a dezvăluit că își dorește o nuntă plină de distracție, la care să cânte și să danseze toată noaptea. De asemenea, artistul a compus o piesă specială pentru dansul mirilor, intitulată „Ești frumoasă”, pe care plănuiește să o cânte el însuși la nuntă.

„La nuntă vreau să beau, să cad pe jos, să îmi dea mama două palme și să o iau de la capăt. Vom dansa sârba toată noaptea, punem manele. Am compus o piesă specială pentru dansul mirilor, se numește ‘Ești frumoasă’. Vreau să o cânt eu, nimeni altcineva nu poate să o simtă așa cum o simt eu”, a spus Jador.

### Relația dintre Jador și Oana, învăluită în speculații
Relația dintre Jador și Oana Ciocan a fost în centrul atenției presei în ultimele luni, fiind înconjurată de numeroase speculații. Cu toate acestea, anunțul oficial al nunții a adus claritate și bucurie în rândul apropiaților și fanilor. Deși nu a fost dezvăluită data exactă a evenimentului, Jador a subliniat că pregătirile sunt deja în plină desfășurare, iar fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii.

### Conflictele din trecut cu Zanni și reacțiile lui Jador
Pe lângă anunțul fericit al căsătoriei, Jador a profitat de ocazie pentru a vorbi și despre o tensiune din trecut cu Zanni, un alt artist din România. Conflictul dintre cei doi a devenit public în urma unor acuzații de violență din partea lui Zanni, dar Jador a declarat că nu vrea să acorde prea multă atenție acestui subiect. El a subliniat că relația lui cu Oana nu a fost influențată de această ceartă și că nu își dorește să implice pe nimeni în problemele personale.

„Nu cer nimănui să îi placă de mine. Fiecare om își alege prietenii, iar dacă lui Zanni nu îi place de mine, e foarte bine. Avem principii diferite, trăim după reguli diferite, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim prieteni. Nu trebuie să forțăm mâna. Oana nu are nicio legătură cu această situație, ea este alături de mine și asta e tot ce contează”, a explicat Jador.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Pregătiri pentru o nuntă memorabilă
Cu Moroșanu ca naș și planuri pentru o nuntă de neuitat, Jador este hotărât să transforme acest moment important într-un eveniment plin de bucurie. Fanii săi așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii despre ziua cea mare, iar Jador promite că va fi o petrecere pe cinste, plină de muzică și distracție.

Nunta lui Jador și Oana Ciocan va fi, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz-ul românesc, iar artistul pare pregătit să își unească destinul cu femeia pe care o iubește, într-un cadru de poveste.

RECOMANDATE

POPULARE