Saturday, October 19, 2024
HomeStiriJador și Oana Ciocan fac nunta, după scandalul cu Zanni! Când va...

Jador și Oana Ciocan fac nunta, după scandalul cu Zanni! Când va avea loc evenimentul și cine sunt nașii

Jador și Oana Ciocan au surprins pe toată lumea cu anunțul lor neașteptat despre căsătorie, aducând multă bucurie printre fani și apropiați. După o perioadă de speculații și incertitudini legate de relația lor, Jador a confirmat oficial că cei doi vor ajunge în fața altarului. Deși data exactă a nunții nu a fost încă dezvăluită, cântărețul a menționat că evenimentul va avea loc anul viitor.

Cererea în căsătorie a fost un moment extrem de emoționant pentru Jador, care a declarat că familia sa o apreciază foarte mult pe Oana. Părinții lui, fratele și sora au primit-o cu drag în familie, ceea ce, pentru artist, este extrem de important.

Jador și Oana Ciocan, oficial spre căsătorie

Un episod controversat din relația lor a fost adus recent în atenția publicului când Jador a amenințat că va publica imagini compromițătoare cu Oana și un alt bărbat. În cele din urmă, s-a dovedit că totul era o strategie de promovare a noului său videoclip.

Scenariul a pornit de la un videoclip în care Oana apărea alături de un bărbat necunoscut într-un restaurant, dar mai târziu s-a aflat că fusese doar o farsă, pusă la cale de Oana și o prietenă. Inspirat de această întâmplare, Jador a transformat incidentul într-o oportunitate creativă pentru videoclipul său muzical.

Jador vorbește despre viitoarea căsătorie

În cadrul unei discuții în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Jador a dezvăluit că el și Oana formează un cuplu solid și că data nunții a fost deja stabilită, deși nu a fost făcută publică. Artistul a mărturisit deschis că, încă de la începutul relației, a știut că Oana va deveni soția lui.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Avem o relație minunată. Oana, te iubesc din tot sufletul! M-am decis să mă însor cu ea. Probabil anul viitor. Am cerut-o deja de soție și știam din prima zi că ea va fi femeia vieții mele. Am făcut chiar o poză împreună în prima zi și i-am spus surorii mele să ne facă fotografia, pentru că Oana va fi soția mea.

A fost foarte emoționant să o cer de soție, chiar am avut emoții. Deși par extrovertit, sunt destul de introvertit în astfel de momente. Mama și tata o iubesc foarte mult pe Oana, dar cred că sora mea este cea mai atașată de ea. De fiecare dată când merg la socri, am emoții.

Nu contează dacă vom avea fată sau băiat, important e să fie al nostru. Mi-ar plăcea să semene cu ea, pentru că e foarte frumoasă. Să aibă ochii verzi și să fie brunet ca mine. Câți copii vrea Dumnezeu să ne dea, atâția vom avea”, a povestit Jador în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, conform spectacola.ro.

Astfel, relația dintre Jador și Oana se îndreaptă cu pași siguri spre un viitor fericit, cu o nuntă în plan pentru anul viitor și o viață de familie pe care artistul o așteaptă cu nerăbdare.

RECOMANDATE

POPULARE