Friday, October 18, 2024
HomeStiriJador, luat pe sus de mascați înainte de concertul din Chișinău! Ce...

Jador, luat pe sus de mascați înainte de concertul din Chișinău! Ce s-a întâmplat pe scenă, de fapt

Recent, Jador a reușit să șocheze și să amuze publicul cu o intrare neașteptată la concertul său din Chișinău. Într-un videoclip viral, artistul a fost încătușat de doi mascați chiar înainte de a urca pe scenă, lăsându-i pe fanii săi confuzi și surprinși.

Totuși, surpriza s-a dovedit a fi o parte din planul său, o idee creativă menită să aducă un element spectaculos evenimentului. După ce a fost “eliberat” pe scenă, Jador a fost aplaudat pentru această apariție neconvențională și și-a început concertul în aplauzele mulțimii.

Pe lângă surpriza de la concert, Jador a făcut recent și dezvăluiri despre viața sa personală. Într-o discuție emoționantă, el a confirmat că formează un cuplu solid cu Oana Ciocan, iar cei doi au deja planuri de căsătorie.

Deși nu a dezvăluit încă data exactă a nunții, Jador a mărturisit că a știut încă din prima zi că Oana va deveni soția lui, sentimentul fiind atât de puternic încât a și imortalizat momentul cu o fotografie împreună.

El a subliniat cât de mult este iubită Oana de familia sa, iar emoțiile sale sunt evidente chiar și atunci când se întâlnește cu viitorii socri.

RECOMANDATE

POPULARE