Sunday, October 20, 2024
HomeStiriJador a izbucnit în plâns de față cu toată lumea

Jador a izbucnit în plâns de față cu toată lumea

Jador este un artist sincer și nu se teme să se prezinte în fața fanilor săi cu bune și cu rele, indiferent dacă se află într-o stare de fericire sau tristețe. Viața lui a cunoscut atât sărăcia, în copilărie, cât și prosperitatea financiară în maturitate.

Cu doar câteva ore în urmă, Jador a postat pe rețelele de socializare un moment emoționant în timpul filmărilor pentru un nou videoclip. Piesa abordează tematica vieții românilor plecați la muncă în străinătate, iar într-un moment de vulnerabilitate, Jador a izbucnit în lacrimi și a exprimat compasiunea sa față de cei care duc o viață grea și sărăcită.

Cu drapelul României înfășurat în jurul său, Jador a început să plângă, transmițând un mesaj emoționant tuturor celor care se confruntă cu dificultăți din cauza sărăciei și care sunt nevoiți să părăsească țara în căutarea unui trai mai bun. Artistul a evidențiat faptul că oamenii care muncesc din greu merită întreaga admirație, iar cei care se bucură de o situație materială bună ar trebui să fie recunoscători, dar să nu se laude, deoarece aceia nu înțeleg cu adevărat ce înseamnă munca.

Jador a declarat: “Sunt la filmarea videoclipului. Pentru toți românii care sunt plecați în străinătate și filmez acest clip. Îmi pare extrem de rău că mi-ați trimis aceste clipuri și nu pot să îmi stăpânesc lacrimile. Vă mulțumesc pentru trimiterea acestor clipuri. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Nu pot să continui filmarea. Vă iubesc! Nu înțelegeți că există oameni care muncesc și au bătături pe mâini? Nu înțelegi că unii oameni nu au bătături, ci umflături? Cum îndrăzniți să vă laudați? Cei care se laudă, în general, nu au nicio idee despre munca adevărată.”

Jador a experimentat greutățile în viață încă din copilărie și a fost nevoit să muncească de la o vârstă fragedă. El a subliniat: “Acești oameni nu înțeleg ce înseamnă să pornești de jos. Acești oameni nu știu ce înseamnă să muncești de la vârsta de 14 ani. Vorbele și clipurile lor m-au emoționat profund. Nu pot să continui filmarea. Dumnezeu să binecuvânteze pe toți acei oameni care au resurse financiare.”

Prin aceste declarații și momente de sinceritate, Jador a arătat că nu uită unde a plecat și prin ce a trecut pentru a ajunge acolo unde este acum. El manifestă empatie și respect față de cei care se confruntă cu dificultăți și își exprimă recunoștința pentru resursele pe care le are în prezent.

Sourcewowbiz.ro
RECOMANDATE

POPULARE