Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriIuliana Tudor, în lacrimi! Prezentatoarea TV a vorbit despre drama care i-a...

Iuliana Tudor, în lacrimi! Prezentatoarea TV a vorbit despre drama care i-a marcat viața: “Mama mea…”

Iuliana Tudor a avut o legătură profundă cu mama ei, iar atunci când vorbește despre aceasta, emoțiile o copleșesc. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Iuliana a fost întrebată despre mama sa, iar lacrimile nu au întârziat să apară.

Mama Iulianei a întâmpinat o problemă serioasă de sănătate, devenind imobilizată în scaun cu rotile din cauza unei infecții severe a coloanei vertebrale. Aceasta se află în această situație de când Iuliana avea doar trei ani, însă acest lucru nu a afectat-o pe fiica ei.

„Nu am simțit niciodată că mama are o problemă, deoarece am trăit cu această realitate încă din copilărie. A fost o parte naturală din viața mea. Nu a fost o problemă pentru ea și nici pentru mine”, a explicat Iuliana Tudor, răspunzând la întrebarea Denisei Rifai despre dificultățile de a o vedea pe mama sa în scaunul cu rotile.

Urmăriți întregul răspuns al Iulianei Tudor în materialul video de mai jos:

Într-un moment emoționant, Denise Rifai a întrebat-o pe Iuliana ce putere și-ar dori să aibă măcar o dată în viață. Cu ochii plini de lacrimi, Iuliana a spus că și-ar dori să o poată readuce pe mama ei la viață, adăugând: „Dar, cum știm că asta nu este posibil, cred că cel mai rațional răspuns ar fi să pot iubi mai mult.”

După această declarație profundă, Denise a întrebat-o cât de aproape o simte pe mama ei. Iuliana a răspuns că simte în permanență prezența mamei sale: „Ea este mereu aici, în mine. E în venele mele, în sângele meu. Știu că este acolo, în spatele camerei. Pierderea unui părinte este o durere profundă, iar eu nu cred că ne vom împăca vreodată cu această plecare. Totuși, ceea ce putem face este să ne amintim de ei, pentru că a uita înseamnă a îngropa, de fapt, propriul suflet.”

RECOMANDATE

POPULARE