Sunday, October 20, 2024
HomeStiriIuliana Luciu rupe tăcerea despre relația pe care o are în prezent...

Iuliana Luciu rupe tăcerea despre relația pe care o are în prezent cu sora ei, Nicoleta Luciu! Ce se întâmplă, de fapt, între cele două?! Adevărul a ieșit la iveală abia acum

Iuliana Luciu a oferit recent câteva declarații sincere despre relația sa cu sora, Nicoleta Luciu, și despre parcursul ei profesional.

După o perioadă în care a dispărut din lumina reflectoarelor, Iuliana s-a reprofilat și acum își împlinește pasiunea pentru muzică, cântând în diverse locații, ceea ce o face fericită.

În discuțiile despre cariera sa, Iuliana a menționat și legătura strânsă pe care o are cu Nicoleta. Deși se vizitează ori de câte ori au ocazia, vara aceasta nu au reușit să se întâlnească din cauza programului foarte încărcat pe care l-a avut.

„În această vară, Nicoleta a petrecut timp cu copiii în Croația. Din păcate, nu am reușit să o vizitez anul acesta, deși în fiecare an obișnuiam să merg acolo. A fost pentru prima dată când nu am ajuns la ea,” a declarat Iuliana pentru un post de televiziune.

### Iuliana Luciu și cariera sa muzicală

În privința carierei, Iuliana a subliniat că este mândră de ceea ce face acum și că nu consideră că a renunțat complet la televiziune, ci a ales să facă o pauză.

„Cânt în multe locuri, inclusiv în București, dar și în străinătate. Deși nu am ajuns încă în cele mai renumite locații, sunt în căutarea unor oportunități de a performa în cele mai impresionante locuri din lume și mă bucur de fiecare moment. Aștept cu nerăbdare un proiect care să-mi rezoneze și să mă implice. Cred că nu am plecat niciodată din televiziune, ci am luat o pauză,” a mai adăugat Iuliana Luciu.

RECOMANDATE

POPULARE