Saturday, October 19, 2024
HomeStiriIulia Vântur, apariție de milioane și la propriu, și la figurat! Cum...

Iulia Vântur, apariție de milioane și la propriu, și la figurat! Cum s-a îmbrăcat frumoasa româncă la Oscarurile indiene

Iulia Vântur continuă să impresioneze în India! Recent, aceasta a strălucit la decernarea Premiilor Academiei Internaționale de Film Indian din Abu Dhabi, unde a avut o apariție deosebită. Fosta prezentatoare TV a purtat o rochie spectaculoasă, completată cu bijuterii strălucitoare, care i-au pus în valoare frumusețea.

La vârsta de 44 de ani și după o perioadă lungă de trai în India, Iulia Vântur a reușit să atragă toate privirile la IIFA Awards 2024. Evenimentul, care a avut loc pe 29 septembrie 2024, în Yas Island, Abu Dhabi, a celebrat cele mai mari talente din industria Bollywood, adunând nume mari pentru a onora contribuțiile remarcabile în cinematografia indiană. Unul dintre cele mai memorabile momente ale serii a fost câștigarea premiului pentru cel mai bun actor de către Shah Rukh Khan pentru rolul său din „Jawan”.

Iulia Vântur nu a lipsit de la acest eveniment important și a optat pentru o rochie cu aplicații strălucitoare, care îi lăsa umerii la vedere, evidențiindu-i eleganța. Cu părul prins și bijuterii strălucitoare, vedeta a avut o apariție demnă de covorul roșu.

Într-un interviu recent, Iulia a vorbit despre sprijinul pe care l-a primit de la Salman Khan în cariera sa din India. Aceasta a subliniat că actorul a crezut în talentul ei mai mult decât ea însăși. „Salman a fost cel care m-a introdus în industrie. Cu ajutorul lui, am înțeles că trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor. M-am simțit privilegiată să primesc sfaturi de la cineva cu o experiență atât de vastă în Bollywood. El a avut încredere în vocea mea și m-a încurajat să îmi urmez visul”, a spus Iulia.

Fosta prezentatoare a adăugat că, deși nu își făcuse mari speranțe legate de o carieră muzicală, sfaturile lui Salman au determinat-o să își investească mai multă muncă și energie în acest domeniu. „Muzica este un dar frumos pe care l-am primit în viața mea”, a concluzionat ea.

RECOMANDATE

POPULARE