Sunday, October 20, 2024
HomeStiriIrina și Răzvan Fodor, 14 ani de la nuntă. Mesajul emoționant transmis...

Irina și Răzvan Fodor, 14 ani de la nuntă. Mesajul emoționant transmis de prezentatoarea TV: “Important este că ne-am găsit

**Irina și Răzvan Fodor sărbătoresc 14 ani de la căsătorie: Mesajul emoționant al prezentatoarei TV**

Irina și Răzvan Fodor marchează astăzi 14 ani de la nunta lor. Cuplul, cunoscut și apreciat în showbizul românesc, sărbătorește acest moment special printr-un mesaj plin de emoție. Prezentatoarea TV a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii, inclusiv din ziua căsătoriei, alături de un mesaj dedicat soțului ei.

### 14 ani de iubire și admirație

Irina și Răzvan Fodor sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, având o poveste de dragoste care se întinde pe mai bine de 15 ani. Pe lângă relația lor solidă, cei doi sunt părinții unei adolescente, Diana, care le seamănă atât fizic, cât și în caracter. De-a lungul timpului, au demonstrat că se completează reciproc, chiar și atunci când carierele lor îi îndepărtează temporar din cauza filmărilor.

Astăzi, 4 septembrie 2024, Irina Fodor a ales să sărbătorească aniversarea celor 14 ani de căsnicie printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale. „14 ani de căsătorie. Se spune că aceasta este nunta de fildeș. Indiferent de nume, ceea ce contează cu adevărat este că ne-am găsit unul pe altul. Visez să îmbătrânim împreună, chiar și dacă asta înseamnă să arătăm așa cum suntem în ultima fotografie din selecția pe care am postat-o aici. Nu te îngrijora, dragul meu, te voi vedea mereu frumos. Te iubesc!”, a scris Irina Fodor.

### Planuri pentru un al doilea copil

Irina și Răzvan Fodor au discutat recent despre posibilitatea de a avea un al doilea copil. Cu o fiică de 13 ani, cuplul nu pare să mai planifice un alt copil în viitorul apropiat. Răzvan Fodor a făcut o glumă pe această temă într-un podcast recent, spunând: „Petrică, numele pentru viitorul copil, a fost o idee care a trecut.” Acesta a fost un răspuns ușor ironizat în cadrul podcastului „Lucruri simple”, prezentat de Horia Brenciu.

RECOMANDATE

POPULARE