Saturday, October 19, 2024
HomeStiriIrina Columbeanu, întâlnire emoționantă cu prima ei bonă. „Tu ești prima mea...

Irina Columbeanu, întâlnire emoționantă cu prima ei bonă. „Tu ești prima mea iubire pură și sinceră”

Aflată într-o vizită în România, Irina Columbeanu a avut parte de o întâlnire emoționantă cu prima sa bonă, Cristina Mândru, originară din Bacău. Deși a lucrat la familia Columbeanu pentru mai puțin de un an, dădaca a rămas în relații apropiate cu surorile Gabor, iar acum, după mulți ani, Irinuca a dorit să o revadă pe cea care a îngrijit-o când era foarte mică.

Irina Columbeanu și-a petrecut vacanța în România, dorind să recupereze timpul și să se bucure de locuri și persoane dragi. Unul dintre momentele speciale ale vacanței a fost reîntâlnirea surpriză cu Cristina Mândru, prima ei bonă din copilărie. Cele două au schimbat mesaje pline de emoție, iar revederea lor a fost încărcată de nostalgie și afecțiune.

Irina Columbeanu și prima ei bonă, o reîntâlnire emoționantă

Puțini își mai amintesc că, în vara anului 2007, când Irina Columbeanu avea mai puțin de un an, părinții săi, Monica și Irinel Columbeanu, au angajat o tânără bonă pentru a avea grijă de fetiță. Paparazzi au surprins atunci imagini cu întreaga familie pe litoral, alături de bona Cristina, care a devenit cunoscută publicului. Deși fără experiență, Cristina a gestionat cu succes responsabilitățile, legând o relație specială cu micuța Irina.

Cristina Mândru a lucrat la familia Columbeanu pentru mai puțin de un an, însă legătura emoțională cu Irina și familia Gabor a rămas puternică. Recent, Irina și Ramona Gabor au vizitat-o pe Cristina, iar aceasta a împărtășit pe rețelele sociale un mesaj emoționant după revederea lor.

„Crezi sau nu, tu ești prima mea iubire pură și sinceră! Am suferit mult când a trebuit să plec de lângă tine. Mă bucur să te întâlnesc după atâția ani, la fel de pură, dulce și gingașă. Te iubesc”, a scris Cristina Mândru pe Instagram, alături de o fotografie cu Irina.

Irina i-a răspuns cu căldură: „Mă bucur că tu ai fost alături de mine de când eram un bebe mic, mic. Îți mulțumesc că ai avut grijă de mine și sunt foarte fericită că ne-am revăzut.”

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Cristina Mândru, prima bonă a Irinei, și perioada petrecută la familia Columbeanu

Cristina Mândru a fost bona Irinei timp de nouă luni, iar relația lor a fost una specială. Deși ulterior, Monica Gabor a declarat public că a fost nevoită să o concedieze pe Cristina din cauza lipsei de comunicare cu Irina, bona a explicat că decizia de a pleca a fost una personală.

„Trebuia să stau non-stop cu Irina, care devenise ca și fetița mea. Programul meu era dictat de programul ei, iar camera mea era chiar lângă cea a Irinei, pe care o monitorizam constant. Când dormea ea, dormeam și eu, când se trezea, eram și eu în picioare”, a povestit Cristina într-un interviu mai vechi.

Revederea dintre Irina și Cristina a fost un moment special, încărcat de emoție și amintiri dragi, consolidând legătura lor chiar și după atâția ani.

RECOMANDATE

POPULARE