Sunday, October 20, 2024
HomeStiriIonuț Dolănescu a spus adevărul despre starea Mariei Ciobanu! Motivul real pentru...

Ionuț Dolănescu a spus adevărul despre starea Mariei Ciobanu! Motivul real pentru care artista de muzică folclorică a revenit, de fapt, în România

Ionuț Dolănescu a reacționat cu fermitate după ce s-au răspândit informații neadevărate despre starea de sănătate a mamei sale, Maria Ciobanu.

Recent, Maria Ciobanu a revenit în țară, iar vestea întoarcerii sale a fost primită cu bucurie de fanii săi, având în vedere că artista locuiește de mai mulți ani în America. Cu toate acestea, au circulat zvonuri despre sănătatea ei, iar Ionuț a simțit nevoia să clarifice situația.

Actorul a confirmat că mama sa, în vârstă de 87 de ani, se simte bine și nu are probleme de sănătate.

„Aș dori să subliniez că mama este bine, sănătoasă și lucidă. Are 87 de ani și este strigător la cer să se răspândească zvonuri despre moartea ei. Aceste informații sunt eronate și creează confuzie în rândul publicului. Maria va rămâne în România pentru o perioadă,” a declarat Ionuț Dolănescu pentru Click.ro.

El a adăugat că sora sa a venit recent din Los Angeles, având intenția de a o lua pe Maria înapoi, iar săptămâna viitoare vor lua o decizie.

În aceeași intervenție, Ionuț a explicat și motivul întoarcerii Mariei Ciobanu în țară, menționând festivalul de muzică organizat în memoria lui Ion Dolănescu, unde artista a avut ocazia să urce pe scenă.

„Mama s-a întors la invitația mea, pentru a participa la festivalul de muzică populară dedicat tatălui meu. A fost încântată să își revadă nepoții și, la finalul festivalului, am cântat împreună pe scenă. Deocamdată, nu are planuri pentru un concert în România,” a mai adăugat el.

Ionuț a subliniat că festivalul, ajuns la a zecea ediție, a fost un succes și a fost organizat cu sprijinul autorităților din Târgoviște și Dâmbovița, dorind să o readucă pe Maria în fața fanilor săi.

RECOMANDATE

POPULARE