Friday, October 18, 2024
HomeStiriIncredibil ce salariu câștigă femeia care face curățenie în lenjerie

Incredibil ce salariu câștigă femeia care face curățenie în lenjerie

O femeie din Regatul Unit, care era anterior cosmeticiană, a decis să schimbe cursul carierei sale și să se dedice unei profesii neconvenționale: aceea de femeie de serviciu care face curățenie la domiciliu în lenjerie intimă.

Lucrând doar 10 ore pe săptămână, ea câștigă 65 de lire pe oră (echivalentul a 76 de euro), o sumă cu care se declară foarte mulțumită.

Rhiannon, în vârstă de 32 de ani, a povestit pentru New York Post că noua ei profesie îi aduce multă satisfacție: „Ador să mă dezbrac și să fac curățenie, așa că a fost o situație câștigătoare pentru mine.

În următoarele trei până la șase luni, voi lucra doar 10 ore pe săptămână și voi câștiga la fel de mult cât aș fi câștigat la vechiul meu loc de muncă, unde lucram 40 de ore pe săptămână”.

În timpul sesiunilor de curățenie, Rhiannon este obligată să poarte o ținută smart casual, dar menționează că există și clienți cu preferințe mai neobișnuite. În plus, a atras atenția asupra creșterii platformei OnlyFans printre tinerii care caută metode de a câștiga bani ușor.

Platforma, care promovează pe oricine își dorește să prospere financiar, indiferent de aspectul fizic, oferă posibilitatea de a crea conținut pe un blog privat și de a stabili un preț de abonament cuprins între 4,99 și 49,99 dolari pe lună.

OnlyFans a cunoscut o popularitate în creștere între anii 2021 și 2022, așa cum ilustrează înscrierea multor lucrători sexuali și a unor celebrități din mass-media.

Este interesant de observat că primele 1% din conturile OnlyFans generează 33% din veniturile totale, iar primii 10% dintre creatori încasează 75% din suma plătită de abonați. Venitul mediu lunar generat de OnlyFans se ridică, de fapt, la doar 180 de dolari.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Promovarea conturilor de OnlyFans se face în mare parte prin intermediul Instagram. Statisticile indică faptul că până la 5% dintre urmăritorii Instagram devin abonați plătiți pe OnlyFans.

Astfel, pentru fiecare 1000 de urmăritori pe Instagram, cu un abonament OnlyFans de 7,99 dolari, poți câștiga până la 400 de dolari pe lună, minus comisionul OnlyFans. Așadar, venitul lunar poate ajunge până la 320 de dolari pentru fiecare mie de urmăritori pe Instagram.

Sourceevz.ro
RECOMANDATE

POPULARE