Sunday, October 20, 2024
HomeStiriÎn această imagine se află o super vedetă PRO TV. Ai recunoscut...

În această imagine se află o super vedetă PRO TV. Ai recunoscut cine este?

O vedetă de la Pro TV a decis să împărtășească cu urmăritorii săi câteva fotografii din adolescență pe rețelele sociale. Deși unii fani au recunoscut-o imediat, alții au avut nevoie de mai mult timp pentru a-și da seama cine este. Ai reușit să o identifici?

În imaginile respective apare Adela Popescu, care a debutat în lumea showbiz-ului de la o vârstă fragedă. A devenit cunoscută datorită rolurilor sale din telenovele precum „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire”. Pe lângă cariera de actriță, soția lui Radu Vâlcan a avut și succes în muzică, colaborând cu DJ Project și lansând mai multe albume.

**Evoluția Adelei Popescu**

Adela Popescu a pășit pentru prima dată în lumina reflectoarelor la vârsta de 15 ani, jucând în serialul „În famili”, difuzat pe Prima TV. Aceasta a fost și ocazia prin care a obținut primul său salariu, care, deși modest, a reprezentat un moment important pentru ea.

„Cred că am câștigat 8 milioane, adică 800 de lei, dar pentru mine era o sumă enormă. Erau 15 ani atunci, iar acum vorbim de serialul de la Prima TV, de acum 22 de ani. Am fost atât de încântată încât am mers la Fiorangelo și mi-am cumpărat trei perechi de pantofi, unele dintre ele fiind niște saboți albi și negri cu toc metalic. Plângeam de fericire și dormeam cu ei!” a povestit Adela.

Cu trecerea timpului, Adela a evoluat într-o femeie remarcabilă, având o carieră de succes în seriale precum „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme” și „Îngerașii”. A avut o activitate și în muzică, dar și în televiziune, prezentând emisiuni precum „Vorbește lumea” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici” la Pro TV.

Pe plan personal, Adela Popescu trăiește o fericire profundă alături de Radu Vâlcan, cu care are o relație de aproape 15 ani și trei copii. Recent, vedeta a explicat care este secretul relației lor.

„Deși întâmpinăm și momente dificile, ceea ce ne leagă este conexiunea profundă dintre noi. Avem și noi zile mai complicate, dar învățăm de la an la an să gestionăm mai bine conflictele și ne-am adaptat rolurile în cadrul cuplului”, a declarat Adela Popescu pentru Antena Stars.

RECOMANDATE

POPULARE