Sunday, October 20, 2024
HomeStiriImagine incredibilă cu Dana Budeanu în costum de baie

Imagine incredibilă cu Dana Budeanu în costum de baie

Dana Budeanu se află în prezent într-o vacanță în Franța și a împărtășit câteva imagini cu fanii săi pe rețelele de socializare. Creatoarea de modă a postat o fotografie în costum de baie, atrăgând multe complimente pentru aspectul său fizic.

Mesajul pe care l-a adăugat la imaginea respectivă a fost “Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, sugerând că aspectul fizic nu este cel mai important pentru ea. Cu toate acestea, Dana Budeanu este recunoscută pentru silueta sa de invidiat și a dezvăluit puțin din planul său alimentar zilnic.

Potrivit spuselor sale, rodia este fructul preferat pe care-l consumă în fiecare dimineață. De obicei, nu mănâncă alte fructe, cu excepția rodiilor și ananasului, deoarece nu-i plac. În weekend, face o excepție și mănâncă tort dimineața, dar în general preferă să-l consume seara, în jurul orei 12:00 sau 1:00. La prânz, optează de obicei pentru paste și evită carnea și preparatele cu sos. Ea mănâncă și seara, iar în timpul nopții consumă o felie de tort.

Dana Budeanu a menționat că rodia de dimineață a devenit o parte importantă a rutinei sale, dat fiind că diminețile sunt foarte aglomerate pentru ea. Având multe de făcut și trezindu-se devreme, rodia reprezintă un aliment sănătos și rapid de consumat înainte de plecare, mai ales că are grijă de fetițele ei.

În ceea ce privește contextul personal, Dana Budeanu, în vârstă de 41 de ani, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu, fondatorul publicațiilor Click și Ciao. Radu Budeanu a preluat ulterior și alte mărci cunoscute de publicații scrise sau online, precum Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV și Go4IT de la Adrian Sârbu. În prezent, Dana Budeanu este căsătorită cu Cristina Săvulescu, care activează în aceeași industrie ca și ea, respectiv designer de modă.

Astfel, în timp ce se bucură de vacanța ei în Franța, Dana Budeanu continuă să impresioneze cu aspectul său fizic și să-și împărtășească sfaturile alimentare cu fanii săi, demonstrând că un stil de viață echilibrat poate contribui la menținerea unei siluete sănătoase și atrăgătoare.

RECOMANDATE

POPULARE