Friday, October 18, 2024
HomeStiriImagini în premieră din noul sezon America Express

Imagini în premieră din noul sezon America Express

Filmările pentru sezonul America Express 2024 sunt acum în plină desfășurare, cu prezentatoarea Irina Fodor, care a marcat începutul competiției pentru participanți. Cu emoții vizibile și cu o ușoară teamă, cele 9 echipe participante și-au dat seama că nu mai pot renunța acum și că trebuie să își înfrunte temerile.

Aventura a început pe Drumul Soarelui, un parcurs plin de provocări și obstacole, dar și cu recompense corespunzătoare eforturilor. Publicul abia așteaptă să vadă imagini din locurile pe care le vor străbate concurenții. Irina Fodor a fost cea care a oferit o primă privire asupra competiției, împărtășind primele fotografii de la America Express 2024.

Fie că este vorba despre imagini captivante ale peisajelor montane sau de la zborul cu elicopterul, prezentatoarea a reușit să surprindă cele mai spectaculoase momente. Echipa se află acum în Columbia, unde va avea loc prima etapă a competiției, urmând ca aventura să continue în Ecuador și Argentina.

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, a distribuit mai multe imagini deosebite cu peisajele din Columbia, precum și cu fragmente din culisele competiției America Express. Publicul, cu sufletul la gură, abia așteaptă să înceapă noul sezon, iar curiozitățile lor au fost parțial satisfăcute prin aceste instantanee. Irina Fodor a experimentat, de asemenea, unele momente mai puțin plăcute, cum ar fi un cutremur cu magnitudinea de 6.6 grade pe scara Richter în prima noapte petrecută în orașul Medellin, din Columbia, o experiență trăită în plin de întreaga echipă.

După trei avioane și multe ore petrecute în zbor, echipa a ajuns în Columbia. Irina Fodor își descrie experiența prin cuvintele: ”După trei avioane schimbate și muuulte ore în zbor, am ajuns în Columbia. Prima noapte în Medellin a venit la pachet cu senzații tari, un cutremur de 6,6 grade care mi-a cam zbârlit părul pe ceafă. A doua zi a adus o premieră pentru mine: primul zbor cu elicopterul deasupra unui peisaj de o frumusețe răpitoare. Asta mi-a cam plăcut.”

Concluzia ei despre acest sezon este că va fi plin de adrenalină. Ea promite să păstreze publicul la curent cu locurile frumoase și cu experiențele periculoase pe care le trăiește împreună cu concurenții.

Anul acesta, premiul cel mare este disputat de nouă echipe constând din personalități cunoscute și iubite în România. Regulamentul este identic cu cel al sezoanelor trecute, nu există excepții.

Echipele sunt următoarele:

  • Romică Ţociu, actor, și Cătălin Ţociu, fiul său;
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ambii cântăreți;
  • Alexia, influencer, și Aris Eram, student;
  • Giulia, cântăreață, și Vlad Huidu, soțul ei;
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu, ambele influencere;
  • Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului matinal, și Sonia Simionov, jurnalistă la Antena 1;
  • Ada Galeş, actriță, și Antoneta, mama sa;
  • Ionuţ Rusu și George Tănase, amândoi Youtuberi;
  • Iulia Albu, critic de modă, și Mihai Alexandru, partenerul ei.
Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE