Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriÎl recunoști pe tânărul din imagine? Este cel mai cunoscut și promovat...

Îl recunoști pe tânărul din imagine? Este cel mai cunoscut și promovat autor de carte din România. Îți dai seama cine e?

### Nicolae Ciucă Își Prezintă Experiențele Militare și Viziunea Politică

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a lansat un videoclip în care își împărtășește experiențele din misiunile internaționale la care a participat. Acesta include imagini rare de pe front, precum și coperta cărții sale intitulate „În slujba țării”.

### Imagini din Teatrele de Operațiuni

Videoclipul cuprinde secvențe din operațiunile din Afganistan și Irak, alături de momente semnificative în care Ciucă a fost decorat și a primit medalii importante. Mesajul său subliniază angajamentul față de țară, afirmând că misiunea sa depășește utilizarea armelor. Aceasta include integritate și dorința de a crea un impact pozitiv, indiferent de dificultățile întâmpinate.

„Îmi iubesc patria și nu uit niciodată jurământul pe care l-am depus ca ostaș în slujba României. Aceasta nu se realizează doar cu arma în mână, ci cu o inimă curată și gândul că lăsăm în urma noastră doar lucruri bune. Indiferent de locul în care ne aflăm sau de vremurile dificile pe care le trăim,” a declarat Nicolae Ciucă pe site-ul său oficial.

### O Perspectivă Personală

În videoclip, liderul PNL prezintă coperta cărții sale, oferind o privire personală asupra tranziției sale de la cariera militară la cea politică. Ciucă detaliază aspectele vieții sale, atât personale, cât și profesionale, și împărtășește viziunea sa pentru viitorul României.

„În cartea mea, împărtășesc gândurile despre tranziția de la militar la politician. Este vorba despre viața mea din spatele pupitrului, despre experiențele mele și despre aspirațiile mele pentru România în anii ce vor urma,” a adăugat Nicolae Ciucă.

RECOMANDATE

POPULARE