Sunday, October 20, 2024
HomeStiriIancu Sterp, decizie radicală înainte cu doar câteva zile de nuntă: "Am...

Iancu Sterp, decizie radicală înainte cu doar câteva zile de nuntă: “Am plâns ca doi copii”.Denisa a fost de față când a făcut anunțul. Cum au reacționat fanii?

### Iancu Sterp face o dezvăluire înainte de căsătoria cu Denisa Coțolan

Înainte de a deveni soț și soție, Iancu Sterp a împărtășit un moment special pe rețelele de socializare. Cu puțin timp înainte de ceremonia de căsătorie, tânărul a dezvăluit că a mers la biserică pentru a se spovedi, conform tradiției.

Însoțit de viitoarea sa soție, Iancu a povestit că a avut o experiență emoționantă în timpul spovedaniei. „Oameni buni, am fost astăzi la spovedanie, că așa se face înainte de căsătorie, și ce să vă spun… Am plâns și eu și preotul ca doi copii, amintirile sunt atât de frumoase, încât a spus că vrea să facă parte din gașca mea,” a scris el pe platformele sociale.

### Reacțiile fanilor

Videoclipul postat de Iancu a stârnit reacții variate în rândul fanilor. Mulți dintre ei i-au urat fericire în noua sa relație, în timp ce alții au găsit amuzantă gluma sa de la final.

„Să fie într-un ceas bun,” „Vai de viața mea, ești cel mai tare!” sau „Ești de belea,” sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut în secțiunea dedicată.

Chiar și fratele său, Culiță Sterp, a răspuns cu o glumă, amuzându-se de reacția lui Iancu: „De aia nu mă duc la spovedit.”

Astfel, Iancu Sterp a reușit să împărtășească un moment personal, aducând zâmbete pe fețele urmăritorilor săi în anticiparea nunții.

RECOMANDATE

POPULARE