Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriGiuly și Robert au făcut pasul cel mare după descalificarea din „Casa...

Giuly și Robert au făcut pasul cel mare după descalificarea din „Casa iubirii”. Imagine emoționantă alături de familiile lor: „Mă bucur tare pentru voi”

### Giuly și Robert: O Nouă Etapă în Relația Lor

Giuly și Robert au reușit să-i surprindă pe susținătorii lor cu o postare recentă, la scurt timp după descalificarea din emisiunea „Casa Iubirii”.

După ce au încălcat regulile show-ului întâlnindu-se în afara platourilor de filmare, cei doi au fost eliminați, dar dragostea lor a continuat să înflorească. Imediat după incident, au părăsit România pentru Italia, unde au făcut următorul pas în relația lor.

### Întâlnire Emoționantă cu Familiile

Într-o postare care a atras atenția tuturor, Giuly și Robert au împărtășit o imagine emoționantă în care apare alături de familiile lor. Părinții lui Robert și fratele său au venit în Italia, unde s-au întâlnit pentru prima dată cu iubita tânărului și cu familia ei.

Cei patru s-au fotografiat în fața Domului din Milano, iar zâmbetele lor largi dovedesc că există o chimie minunată între familii.

### Reacții Entuziaste de la Susținători

Fotografia postată de Giuly, în care este înconjurată de părinți și de familia lui Robert, a fost foarte bine primită de internauți. Aceasta a adunat rapid peste o mie de aprecieri și sute de comentarii de susținere din partea celor care i-au urmărit pe cei doi în „Casa Iubirii”.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Fanii s-au arătat încântați să îi vadă pe foștii concurenți atât de fericiți și au apreciat sprijinul pe care părinții lor îl oferă relației lor.

### Comentarii Pozitive de la Internauți

Printre comentariile lăsate de internauți se numără mesaje de felicitare și urări de bine, cum ar fi:

– „Ce fericiți sunt toți! Mă bucur nespus de mult că sunteți împreună!”
– „Ați câștigat cel mai frumos premiu, iubirea!”
– „Foarte frumoși toți! Vă dorim tot binele din lume!”

Giuly și Robert continuă să inspire cu povestea lor de dragoste, demonstrând că, în ciuda provocărilor, fericirea poate fi găsită alături de cei dragi.

RECOMANDATE

POPULARE