Saturday, October 19, 2024
HomeStiriGina Pistol face anunţul mult aşteptat despre MasterChef 2024. „Suntem în fața...

Gina Pistol face anunţul mult aşteptat despre MasterChef 2024. „Suntem în fața unui moment decisiv..

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii *MasterChef* de la Pro TV, a anunțat închiderea primei etape a competiției. Cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, vor oferi ultimele șorțuri concurenților.

Gina Pistol a declarat: „Astăzi ne aflăm într-un moment crucial la *MasterChef România*! Ultimele șorțuri așteaptă fericiții câștigători, care vor putea lupta în etapele viitoare pentru a ajunge în mult-râvnita bucătărie *MasterChef*. Intensitatea competiției a crescut cu fiecare ediție, iar cei care au ajuns în fața chefilor fierb deja de emoție. Vom trăi din nou momente de bucurie, lacrimi și triumf. Ne-am apucat de gătit! Să înceapă magia gustului perfect!”, a spus ea.

Chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor anunța trecerea show-ului într-o nouă etapă, în care doar cei mai talentați concurenți vor reuși să rămână în competiție, după ce vor gusta cele 12 preparate pregătite de ultimii participanți. „Dragii noștri, vă mulțumim tuturor! Oficial, audițiile s-au încheiat, iar vânătoarea a început… Așadar, pregătiți-vă și gătiți cu pasiune!”, le-au transmis aceștia concurenților care au obținut șorțul *MasterChef* și care intră acum în bootcamp.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea pot fi văzuți acum la Pro TV, în emisiunea *MasterChef*, după ce ani de zile au fost jurații emisiunii *Chefi la cuțite* de la Antena 1. Anul trecut, cei trei jurați au încheiat colaborarea cu trustul Intact Media, ceea ce a dus la o serie de procese între ei și postul de televiziune.

RECOMANDATE

POPULARE