Sunday, October 20, 2024
HomeStiriGina Matache, din nou în lacrimi din cauza Oanei: „Nu mă așteptam,...

Gina Matache, din nou în lacrimi din cauza Oanei: „Nu mă așteptam, pentru că eu…”

Gina Matache a deschis subiectul unui moment emoționant din viața ei, referindu-se la divorțul fiicei sale, Oana. La acel moment, Gina a avut o reacție foarte critică față de relația dintre Oana și Radu Siffredi, iar acum, când își amintește acele clipe, lacrimile revin.

Gina este mămica a două femei de succes, Delia și Oana, și este profund implicată în viețile lor. Divorțul lui Oana a fost un subiect delicat pentru ea.

Într-un interviu, Gina a povestit despre prima întâlnire dintre Oana și Radu Siffredi, momentul în care a aflat de divorț. A recunoscut că a avut o reacție de respingere și a folosit cuvinte dure, dar acum simte nevoia să clarifice situația.

„Atunci am simțit un șoc, la fel cum a simțit și mama mea când am avut eu o situație similară. Acum, privind în urmă, înțeleg mai bine lucrurile. Am fost surprinsă, pentru că îi cunoșteam bine pe amândoi. Nu am observat nicio problemă în perioada în care am locuit cu ei, ceea ce a dus la confuzia mea în legătură cu despărțirea”, a declarat Gina în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

De asemenea, ea a menționat că, în primele zile după divorț, a fost copleșită de emoții și gânduri, simțind că s-a deconectat de la viața fiicei sale. „Acum am devenit mai deschisă și am învățat să nu mă mai implic în moduri care nu sunt benefice”, a adăugat ea.

Gina a discutat și despre relația dintre Radu Siffredi și fostul soț al Oanei, Răzvan Miheț, menționând că cei doi se înțeleg bine și colaborează eficient în creșterea copiilor. „Oana și tatăl copiilor au o relație foarte bună. Se ajută reciproc și se respectă”, a concluzionat Gina Matache.

RECOMANDATE

POPULARE