Saturday, October 19, 2024
HomeStiriGimnasta Larisa Iordache și Cristian Chiriță au aflat dacă vor avea băiețel...

Gimnasta Larisa Iordache și Cristian Chiriță au aflat dacă vor avea băiețel sau fetiță! Vestea a venit…

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au avut parte de un moment special în viața lor, când au dezvăluit sexul primului lor copil în cadrul unei petreceri pline de emoție. Cei doi sunt extrem de fericiți, iar fosta gimnastă trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

După ce în urmă cu câteva luni au spus “Da” în fața ofițerului stării civile, Larisa și Cristian așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Recent, au organizat o petrecere pentru a afla dacă vor avea un băiețel sau o fetiță, iar momentul a fost împărtășit cu fanii lor din mediul online.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță vor avea o fetiță

Entuziasmul și bucuria lor au fost de nedescris atunci când au aflat că vor deveni părinții unei fetițe. Larisa a împărtășit pe rețelele sociale un videoclip emoționant, în care a arătat reacția lor la aflarea veștii.

„Este fetiță! Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră!”, a scris Larisa în dreptul filmulețului postat pe Instagram.

Fosta gimnastă și soțul ei sunt acum nerăbdători să își țină în brațe fetița, și se pot considera împliniți pe toate planurile.

RECOMANDATE

POPULARE