Friday, October 18, 2024
HomeVedeteGigi Becali vrea să vândă clubul cu 100 de milioane de euro

Gigi Becali vrea să vândă clubul cu 100 de milioane de euro

Gigi Becali, în vârstă de 64 de ani și proprietarul clubului FCSB, afirmă că un prinț arab s-ar fi arătat interesat să cumpere echipa sa de fotbal. Cu toate acestea, Becali nu pare acum dispus să-și vândă clubul. Anterior, el a declarat în mai multe rânduri că dorește să vândă FCSB și să se retragă din fotbal, nemulțumit de arbitrajul din meciul pierdut cu Rapid, scor 0-1. Suma inițială cerută de Becali a fost de 25 de milioane de euro, fără a include baza sportivă a clubului.

Pe lângă omul de afaceri Simion Apreutese și un grup de investitori turci, un prinț arab ar fi, de asemenea, interesat să achiziționeze FCSB, potrivit declarațiilor lui Becali. Cu toate acestea, acesta nu mai pare să fie interesat de vânzare, având în vedere planurile sale actuale de a câștiga campionatul. La fel ca în trecut, Becali a amenințat că se va retrage din fotbal, dar, în final, motivele invocate s-au dovedit a fi doar pretexte. El a majorat prețul cerut pentru FCSB la 100 de milioane de euro.

„Dacă vând? Nu se poate ști niciodată. Acum, un prinț arab vrea să vină și să cumpere clubul cu tot cu baza sportivă. Ei bine, dacă vrea cu totul, 100 de milioane. În acest moment, nu știu ce voi face. Am cerut o sumă pe care credeam că nimeni nu o va plăti.

Situația s-a schimbat. Am spus că vând când nu mai speram la campionat. Cine mai spera când erau 5 puncte distanță? Dar acum…

Dacă nu câștig campionatul, atunci voi vinde! Sentimentele se schimbă, în funcție de experiențele personale. Am luat această decizie când nu mai speram la titlu, urmând cel mai dificil meci al nostru, la Craiova. I-am spus lui Mihai (n.r. – managerul general MM Stoica) că nu putem câștiga acolo, deoarece e o echipă puternică. Nu am meritat neapărat să câștigăm, dar am făcut-o pentru că așa a vrut Dumnezeu”, a declarat Becali la DigiSport Special. FCSB se află pe locul 2 în play-off, cu 4 etape rămase până la sfârșitul sezonului. Între FCSB și liderul Farul este o diferență de 3 puncte. FCSB trebuie să câștige meciul direct cu Farul și să speră că dobrogenii vor face un pas greșit în celelalte etape.

Ce avere are Gigi becali?

Gigi Becali, cunoscut mai ales ca patron al clubului de fotbal FCSB, este de asemenea cel mai bogat om din fotbalul românesc. Averea sa este estimată la o valoare cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.

În spatele lui Becali, în lumea fotbalului românesc, se situează Dan Șucu, acționar al clubului Rapid. Averea lui Șucu este, de asemenea, impresionantă, fiind evaluată la o sumă cuprinsă între 135 și 145 de milioane de euro.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Cu toate acestea, în clasamentul general al celor mai bogați români, Gigi Becali ocupă locul 18. Acesta deține afaceri în diverse domenii, nu doar în fotbal. Familia lui Becali este implicată și în construcția de blocuri în zona de nord a Bucureștiului, capitala României.

Prin urmare, este important de menționat că Gigi Becali nu este doar o figură proeminentă în fotbalul românesc, ci și un om de afaceri de succes cu interese în mai multe domenii, ceea ce îi asigură o poziție solidă în topul celor mai bogați români.

Sourcegsp.ro
RECOMANDATE

POPULARE