Sunday, October 20, 2024
HomeStiriGeta Sterp s-a dat de gol în privința bebelușului?! Detaliul care nu...

Geta Sterp s-a dat de gol în privința bebelușului?! Detaliul care nu le-a scăpat fanilor

**Fanii Getei Sterp Își Fac Propuneri despre Sexul Bebelușului Pe Care Îl Așteaptă**

Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță Sterp, este în culmea fericirii, pregătindu-se să devină mamă pentru prima dată. Alături de soțul ei, Sebastian, emoțiile sunt mari, iar Geta a împărtășit recent câteva momente din această perioadă specială pe Instagram.

### Reflectii Emoționante și Postări Pe Instagram

Într-o postare recentă, Geta Sterp a împărtășit cu fanii ei imagini cu burtica de gravidă și a exprimat sentimentul de melancolie legat de trecerea timpului. Ea și-a amintit de doi bătrâni pe care, alături de sora sa Ileana, i-au ajutat cu ceva timp în urmă.

„Astăzi, după biserică, am trecut pe la vechea casă a vecinilor de peste drum. M-am așezat și am mâncat niște struguri. Casa este acum părăsită, deoarece bătrânii au trecut în neființă. Îmi amintesc cu drag de ei și de momentele în care, eu și Ileana, le ofeream ajutor. Acum, văzând locul pustiu, am fost cuprinsă de un sentiment de tristețe. În același timp, mă emoționează gândul că în câteva luni voi avea un copil mic. Parcă nu îmi vine să cred,” a scris Geta Sterp pe Instagram.

### Speculații Despre Sexul Bebelușului

Însoțind textul emoționant, Geta a postat câteva fotografii care arată burtica sa de gravidă. Aceasta a stârnit curiozitatea internauților, care au început să speculeze despre sexul bebelușului pe baza formei burții.

Deși Geta nu a dezvăluit încă dacă va avea o fetiță sau un băiețel, formele și dimensiunile burții ei au generat multe presupuneri în rândul fanilor, care sunt nerăbdători să afle mai multe detalii.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Ce urmează?

În timp ce fanii continuă să facă speculații, Geta și Sebastian se pregătesc pentru venirea micuțului și trăiesc cu entuziasm și emoție fiecare moment din această călătorie.

**Citește și:** Iancu Sterp, regretul adânc al Ellei, fosta concurentă de la „Puterea dragostei” – motivul pentru care nu a dorit să fie cu el în emisiune.

RECOMANDATE

POPULARE