Sunday, October 20, 2024
HomeStiriGestul făcut de mama lui Anghel Damian de când Theo Rose a...

Gestul făcut de mama lui Anghel Damian de când Theo Rose a adus pe lume primul copil! Nici prin cap nu le trecea oamenilor că femeia ar face așa ceva

Theo Rose a împărtășit recent detalii despre cum s-au transformat părinții săi și mama partenerului său, Anghel Damian, de când fiul ei, Sasha, a venit pe lume.

Artista radiază de bucurie de când a devenit mamă, iar micuțul Sasha a adus fericire nu doar în viața ei, ci și în inimile bunicilor, care sunt dornici să petreacă timp cu nepotul lor. Părinții lui Theo sunt încântați să se bucure de fiecare moment petrecut alături de el, la fel ca și mama lui Anghel, care vizitează România la fiecare două săptămâni pentru a-l îngriji pe Sasha.

„Bunicii au avut parte de o transformare profundă în viețile lor. Acum îmi cunosc părinții cu adevărat, iar această descoperire a fost una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții mele – să-i văd pe părinții mei devenind bunici. Situația este similară și pentru familia lui Anghel, care ne vizitează frecvent. Mama lui locuiește la Paris, dar vine în România o dată la două săptămâni pentru Sasha, ceea ce este minunat. Prezența unui copil aduce multă bucurie, energie și liniște în familie. Chiar și în momentele dificile, un copil poate schimba totul”, a declarat Theo Rose pentru VIVA!

### Provocările maternității

De când a devenit mamă, Theo Rose a trebuit să facă unele sacrificii, subiect despre care a vorbit într-un interviu recent.

„Trebuie să fac unele compromisuri. Am refuzat anumite proiecte, dar nu regret, deoarece timpul petrecut cu Sasha este valoros pentru mine. Fiecare clipă lângă el îmi oferă bucurie. Nu am lipsit niciodată mai mult de patru zile, de obicei când am concerte de weekend. Totuși, îmi e greu să mă despart de el; simt o durere în suflet când sunt departe.

Aceasta este o perioadă în care el învață să descopere lumea singur, iar eu îmi doresc să fiu alături de el la fiecare pas. Anghel simte la fel. Încercăm să fim prezenți unul pentru celălalt și să eliminăm din activitățile care nu sunt esențiale în carierele noastre pentru a ne concentra pe rolurile de părinți”, a adăugat Theo Rose.

RECOMANDATE

POPULARE