Saturday, October 19, 2024
HomeStiriGeorge Burcea părăsit de Viviana? A plecat în...

George Burcea părăsit de Viviana? A plecat în vacanță fără ea

Fostul partener al Andreei Bălan, George Burcea, se bucură de plăcerile lunii iulie, concentrându-se pe petrecerea timpului de calitate cu fiicele sale. Recent, actorul și-a luat micuțele și a plecat pentru o escapadă la munte, fără iubita sa, Viviana. Urmează o vizită la mama sa în Botoșani, de asemenea, doar cu cei trei. Detaliile referitoare la motivul pentru care Viviana a rămas acasă sunt dezvăluite de CANCAN.RO.

George Burcea își împarte zilele din această lună cu cele două minunate fiice ale sale. Actorul s-a bucurat de o săptămână la munte, la Ferma Dacilor, unde a participat la tabăra de activități condusă de Cezar Ouatu.

“Am avut parte de o mini-vacanță la munte cu fetele, la Ferma Dacilor, în cadrul taberei de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit extraordinar și am stat o săptămână. Acolo te poți deconecta de la tot, și ai șansa să mănânci direct de la sursă.

Fetițele s-au implicat în activități și s-au bucurat de compania celorlalți copii. Intenționez să profit la maxim de această perioadă în care îmi petrec timpul cu copiii mei”, a dezvăluit George Burcea într-un interviu exclusiv.

El se pregătește acum să viziteze casa mamei sale din Botoșani, în aceeași componență familială. Viviana nu va face parte din această excursie. George Burcea ne-a oferit și explicația pentru decizia ca Viviana să rămână în București:

“În această săptămână vom merge și la mama mea, la Botoșani. Ea nu le-a văzut de foarte mult timp și acum stă singură. Noi trei vom pleca împreună, așa cum mi-am dorit. Aceasta este vacanța noastră.

Am preferat să fiu doar eu cu fetele. În plus, nu este ușor nici pentru Vivi atunci când suntem cu noi.” George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu solid în showbiz-ul românesc. Se consultă și se sprijină reciproc în toate deciziile lor.

Cu toate acestea, George nu își poate cere în căsătorie partenera deocamdată, fiindcă este încă un bărbat căsătorit pe hârtie, după ce Andreea Bălan a contestat divorțul de tatăl fetelor lor. Actorul a mărturisit că în prezent nu este sigur dacă dorește să aibă alți copii:

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

“Sincer, nu știu dacă aș vrea să mai am alți copii. Mă mai gândesc la asta.” Între timp, Andreea Bălan nu mai ascunde relația pe care o are cu Victor Cornea, chiar dacă acesta este cu nouă ani mai tânăr decât ea. Andreea s-a filmat în mașina lui Victor și a postat pe rețelele de socializare fotografii cu premiile sportivului.

“Crede întotdeauna în magie și iubire adevărată”, a scris vedeta, în timp ce s-a fotografiat pe terenul de tenis.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE