Sunday, October 20, 2024
HomeStiriGabriela Prisăcariu, probleme în vacanța cu familia. Ce a pățit soția lui...

Gabriela Prisăcariu, probleme în vacanța cu familia. Ce a pățit soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, probleme de sănătate în vacanța de vis

Gabriela Prisăcariu a ales să plece într-o vacanță alături de Dani Oțil și fiul lor, Tiago, în Malta, una dintre destinațiile lor preferate. Deși totul părea perfect, soția prezentatorului a avut parte de câteva probleme medicale pe parcursul sejurului.

### Gabriela s-a confruntat cu probleme de sănătate

Împreună cu Dani Oțil, Gabriela a ajuns în Malta pentru a filma un nou sezon al emisiunii „Power Couple”. Pe lângă muncă, cei trei au decis să se bucure și de câteva zile de relaxare. Din păcate, fostul model nu a putut să se bucure pe deplin de vacanță din cauza unor stări de rău care au necesitat odihnă și medicamente.

Pe rețelele sociale, Gabriela a transmis un mesaj de regret către urmăritorii săi: „Îmi pare rău că nu am reușit să postez mai multe din această locație minunată… dar m-am simțit atât de rău ca niciodată.”

### Reguli în căsnicie pentru Gabriela și Dani

Gabriela și Dani formează un cuplu stabil de mulți ani și au o regulă esențială pe care o respectă cu strictețe. Deși sunt părinți devotați pentru Tiago, cuplul se asigură că își rezervă timp pentru ei înșile, plecând din când în când în escapade romantice.

„Avem o regulă nescrisă: la intervale regulate, ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi. Acel timp este extrem de important pentru relația noastră. Îl iubim pe Tiago nespus de mult, dar aceste momente doar pentru noi sunt esențiale. Chiar dacă suntem acasă, rar avem timp de noi înșine,” a declarat Gabriela la Antena Stars.

RECOMANDATE

POPULARE