Friday, October 18, 2024
HomeStiriGabriela Cristea și Tavi Colen au avut o relatie ?! Ce spune...

Gabriela Cristea și Tavi Colen au avut o relatie ?! Ce spune artistul: „E prima dată când…”

Gabriela Cristea și Tavi Colen sunt figuri bine cunoscute în showbiz-ul românesc, iar în trecut au circulat zvonuri despre o posibilă relație între ei. Deși ambii trăiesc astăzi povești de iubire separate, speculațiile legate de o idilă între cei doi au stârnit interesul publicului. Recent, Tavi Colen a decis să clarifice aceste zvonuri și a vorbit deschis despre presupusa legătură dintre el și vedeta de televiziune.

Se zvonea că între Gabriela Cristea și Tavi Colen ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie în anii 1999, când cei doi ar fi fost văzuți împreună într-o ipostază apropiată, în centrul Bucureștiului. Firește, acest lucru a alimentat discuțiile despre o potențială relație romantică între ei.

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Tavi Colen a fost întrebat direct despre această presupusă idilă. Surprins de întrebare, artistul a negat categoric orice fel de relație amoroasă cu Gabriela Cristea, exprimându-și uimirea față de acest subiect.

**Răspunsul lui Tavi Colen despre relația cu Gabriela Cristea**
„Ați găsit asta în presă? Eu nu am auzit de așa ceva până acum! Gabriela Cristea? Nu am știut niciodată de acest zvon, e o surpriză pentru mine,” a declarat Tavi Colen. El a adăugat că nu are nicio legătură personală cu Gabriela, dincolo de simple întâlniri profesionale și schimburi de saluturi la diverse evenimente.

Cântărețul a sugerat că ar putea exista o confuzie între numele său și cel al soțului Gabrielei, Tavi Clonda, subliniind că cele două nume sunt adesea asemănătoare, iar acest lucru ar fi putut contribui la crearea zvonurilor.

**Clarificarea confuziei de nume**
„Poate presa a înțeles greșit și au confundat numele meu cu cel al lui Tavi Clonda. E posibil să fie o confuzie, pentru că eu nu am nicio legătură cu această poveste,” a explicat Tavi Colen, încercând să pună capăt speculațiilor.

Astfel, cântărețul a clarificat situația și a dezmințit orice implicare romantică între el și Gabriela Cristea, punând aceste zvonuri pe seama unei simple confuzii de nume.

RECOMANDATE

POPULARE