Friday, October 18, 2024
HomeVedeteGabriela Cristea criticată de fani

Gabriela Cristea criticată de fani

Gabriela Cristea, cunoscută prezentatoare TV și mămică implicată, se bucură de o prezență activă pe Instagram, unde își ține la curent fanii cu activitățile sale și participă în campanii publicitare. De obicei, Gabriela afișează o apariție impecabilă, însă într-o fotografie recent postată, unii dintre urmăritorii ei au observat detalii care nu li s-au părut în ordine și au decis să o critice.

În imaginea respectivă, Gabriela promova un site de haine, prezentând un trening. Cu toate acestea, unii dintre internauți au observat pedichiura ei, care nu părea a fi făcută, și peretele murdar, în loc să se concentreze pe ceea ce vedeta promova.

Critici și comentarii negative au apărut rapid în secțiunea de comentarii, unde unii i-au reproșat Gabrielei aspectul pedichiurii și faptul că peretele nu era curat. Iată câteva dintre aceste comentarii:

“Data viitoare încearcă să nu expui și peretele din stânga ta…se vede murdar unde se termină mocheta.”

“Pedichiura îmi place!”

“Vai, vai ce pedichiură! Mare vedetă și unghiile praf! Rușine!”

“Păcat de trening. Pedichiura e jalnică.”

“Nu sunt rea, dar este persoană publică și ar trebui să fie mai atentă.”

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Cu toate acestea, nu au lipsit nici comentariile pozitive, care au depășit numeric cele negative. Multe femei au lăudat-o pe Gabriela și au criticat pe cele care au observat pedichiura ei.

“Femeia aceasta are ce multe dintre voi visați! Dacă mă uit la voi sunteți praf cu pedichiura, manichiura și vopsitul…sau stați undeva unde să nu comentăm…ea are carieră, casă, familie! Să vă văd pe voi cum o să echilibrați balanța asta,” a spus un comentator.

Fotografia postată de Gabriela a strâns peste 10.000 de aprecieri, iar vedeta nu a simțit nevoia să răspundă celor care au criticat-o pentru pedichiură sau perete.

SourceInstagram
RECOMANDATE

POPULARE