Saturday, October 19, 2024
HomeStiriFostul soț al Ancăi Țurcașiu și iubita lui își trăiesc viața din...

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu și iubita lui își trăiesc viața din plin. Cum au fost surprinși aceștia

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, și noua sa parteneră par să trăiască o viață plină de bucurii, totul mergând perfect pentru ei. În timp ce Anca Țurcașiu a trecut printr-o perioadă dificilă și a avut nevoie de timp pentru a se vindeca după despărțire, fostul său partener pare să fi găsit fericirea. Ceea ce a atras atenția este faptul că actuala iubită a lui Cristian Georgescu are o asemănare izbitoare cu Anca.

Divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, după 23 de ani de mariaj, a surprins pe toată lumea acum trei ani. Anca a anunțat despărțirea printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, fără a dezvălui detalii despre motivele care au dus la separare.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu își trăiește viața alături de noua parteneră

Cristian Georgescu și actuala sa parteneră se bucură de viață fără ezitări. Cei doi au fost văzuți împreună la diverse evenimente, inclusiv la nunta fiului său, Radu, din căsătoria cu Anca Țurcașiu. Ceea ce a atras atenția este faptul că cele două femei din viața lui Cristian au acum un stil asemănător.

Noua iubită a adoptat un look similar cu cel al Ancăi, renunțând la blondul intens pentru o nuanță mai discretă, similară cu cea purtată de Anca în ultima perioadă. Asemănarea dintre cele două a fost remarcată de mulți, mai ales în fotografiile postate pe rețelele sociale.

Anca Țurcașiu s-a reinventat după divorț

După despărțire, Anca Țurcașiu și-a concentrat atenția pe ea însăși, schimbându-și prioritățile și acordându-și mai mult timp și grijă. Într-un interviu recent, Anca a recunoscut că, pe durata mariajului său de 23 de ani, s-a pus mereu pe ultimul loc, dedicându-se familiei și muncii.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Nu am avut grijă de mine. Am fost căsătorită 23 de ani și am avut grijă doar de ei. M-am pus mereu pe ultimul loc și îmi pare rău. Este singurul meu regret,” a mărturisit artista în podcastul Adinei Alberts.

Acum, după divorț, Anca Țurcașiu a găsit echilibrul și a devenit o persoană nouă, concentrată pe propria bunăstare. Ea le sfătuiește pe femeile care trec printr-un divorț să caute ajutor și să nu ezite să își prioritizeze propria fericire.

RECOMANDATE

POPULARE