Sunday, October 20, 2024
HomeStiriFosta soție a lui Connect-R, Misha vorbește fără perdea despre viața ei

Fosta soție a lui Connect-R, Misha vorbește fără perdea despre viața ei

Misha și Connect-R au fost unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din industria showbiz-ului românesc. Cu toate acestea, acum cinci ani, cei doi au luat decizia de a se despărți. De-a lungul timpului, Misha a ales să rămână singură, iar recent a dezvăluit motivul real din spatele acestei alegeri.

Misha și Connect-R s-au întâlnit acum un deceniu și, în 2014, au hotărât să se căsătorească. Ceremonia religioasă a avut loc pe 21 septembrie 2014, fiind cununați de Pepe. Din păcate, căsnicia lor nu a rezistat mai mult de trei ani. Cu toate că au decis să nu mai formeze un cuplu, cei doi au menținut o relație foarte bună, concentrându-se amândoi pe creșterea fiicei lor, Maya, în vârstă de opt ani. După divorț, Misha nu a avut alte relații și, într-un interviu recent, a dezvăluit motivul pentru care a ales să rămână singură.

Motivul pentru care Misha nu și-a reconstruit viața după divorțul de Connect-R este că nu și-a găsit “jumătatea”. Chiar dacă este considerată una dintre cele mai frumoase și râvnite femei din România, Misha a decis să se concentreze pe carieră și să se abțină de la implicări sentimentale. Artista a declarat că nu a căutat să cunoască un alt bărbat și că se simte foarte bine în această situație. Prioritatea ei este să se dedice carierei și să-și ofere timp pentru a se bucura de propriile plăceri.

Misha a explicat: “Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva.”

Artista subliniază că își dorește să se bucure de propria companie și să aibă timp pentru a se relaxa și a se dedica plăcerilor personale fără a fi nevoie să dea explicații nimănui. Nu ia în considerare posibilitatea de a se recăsători sau de a deveni mamă pentru a doua oară.

Misha a mai adăugat: “Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc

să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că atunci când întâlnești persoana potrivită, un act nu te ține legat de cineva și nu înseamnă mare lucru. Prin urmare, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată.”

Decizia lui Misha de a rămâne singură și de a se concentra pe carieră este o alegere personală care o face să se simtă liniștită și mulțumită în acest moment al vieții sale.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE