Saturday, October 19, 2024
HomeStiriFlorin Piersic l-a criticat pe Valeriu Gheorghiță pentru că s-a căsătorit cu...

Florin Piersic l-a criticat pe Valeriu Gheorghiță pentru că s-a căsătorit cu Monica Bîrlădeanu

În luna mai, Florin Piersic a trecut printr-o perioadă dificilă. După luni de probleme de sănătate persistente, actorul se află acum într-o stare mai bună, dar continuă să se recupereze într-o stațiune din Ungaria.

Marele artist a subliniat că rugăciunile și gândurile bune ale celor din jur l-au ajutat să depășească această încercare. El a povestit despre experiențele recente și a mulțumit medicilor care au contribuit la salvarea vieții sale.

Florin Piersic i-a adresat mulțumiri publice și lui Valeriu Gheorghiță, cu ocazia căsătoriei acestuia cu Monica Bîrlădeanu, afirmând: „După internarea mea la spitalul SRI, am fost îngrijit de doctorul Gheorghiță Valeriu, care mi-a fost alături. De dimineață, m-a sunat să se asigure că sunt bine, iar eu i-am transmis felicitările mele pentru căsătorie. E bine să vadă că și în astfel de momente, își îndeplinește îndatoririle.”

Florin Piersic a ținut să le mulțumească fanilor care i-au oferit sprijin în această perioadă extrem de dificilă. „Mă simt mult mai bine acum. Trebuia să fiu undeva sus, să vă salut de acolo… Mă simt recunoscător pentru toate rugăciunile și mesajele voastre. Îmi vine să plâng de emoție! Aceasta este țara mea, unde vreau să rămân și să îmi continui viața ca român. Voi fi mereu al vostru”, a adăugat actorul.

RECOMANDATE

POPULARE